Nikolić: "Ovo je neozbiljno, uslovi su nemogući za igru!"

Autor: Beta Beta
sreda 24.09.2014.
18:33
Izvor: Beta

Nakon što je Partizan savladao Bežaniju u 1/16 finala Kupa Srbije trener crno-belih poručio je da ne veruje da će teren stadiona na Vračaru biti u stanju da se na njemu igra prvenstveni meč sa OFK Beogradom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je teren na stadionu Obilića bio "katastrofalan" na današnjoj utakmici protiv Bežanije i da će biti "teško" da se na istom mestu ponovo za vikend igra utakmica.

"Uslovi su bili nemogući za igru, teren je bio u katastrofalnom stanju i ne verujem da bi ovde za tri dana ponovo mogla da se igra utakmica", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice Kupa Srbije protiv Bežanije na Vračaru.

Partizan je na stadionu Obilića kao gost eliminisao Bežaniju u srpskom Kupu, a na istom mestu bi za vikend trebalo da dočeka OFK Beograd u prvenstvu.

Još nije poznato da li će se za vikend igrati utakmice Superlige zbog održavanja "Parade ponosa" u Beogradu, a trener Partizana je kazao da bi pomeranje termina poremetilo planove njegovoj ekipi.

"Svakako bi nam to poremetilo planove, ali moramo da se prilagodimo. Mislim da bi trebalo što pre da se definiše jer je neozbiljno da profesionalni klubovi ne znaju kada će igrati utakmice", kazao je Nikolić.

Partizan je golom Ismaela Fofane pobedio Bežaniju sa 1:0 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije.

"Bežanija je fenomenalno igrala i pokazala da je veoma organizovana i dobra ekipa, pogotovo u odbrani, gde funkcioniše briljantno. Protivnik je imao nekoliko dobrih šansi i utakmica je mogla drugačije da se završi", rekao je Nikolić.

Trener Bežanije Vanja Radinović rekao je da je ponosan na svoje igrače i ocenio da oni mogu da igraju još bolje.

"Ponosan sam na moje momke, mislim da su odigrali strastveno, u njima se vidi velika želja da pokažu da mogu da igraju i na većem nivou nego što je je to Prva liga Srbije. Mogu još bolje i kvalitetnije", rekao je Radinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke