Nikolić: "Očekujem reakciju na poraz od Asterasa"

Autor: Beta Beta
subota 04.10.2014.
14:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da poraz u Tripolisu i mnogobrojni problemi u sastavljanju tima ne smeju da budu izgovor pred sutrašnji duel u Lučanima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Partizana očekuje teška i neprijatna utakmica protiv Mladosti u Lučanima u kojoj će pokušati da pobedom ostanu na vodećem mestu na tabeli Superlige, rekao je danas trener Marko Nikolić.

"Utakmice posle evropskih gostovanja umeju da budu teške i neprijatne za igranje. Suština je da Partizan mora da nađe snagu sa fondom igrača koji ima i zadrži prvo mesto na tabeli", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Partizan je u četvrtak doživeo prvi poraz u sezoni, pošto je izgubio od grčkog Asterasa u gostima sa 2:0, u utakmici drugog kola Lige Evrope.

"Posle izvanredne serije od skoro 20 utakmica došao je i taj poraz, možda i u pravom trenutku, kao opomena pred nastavak takmičenja na svim drugim nivoima. Očekujem reakciju igrača da utakmicu dožive kao najvažniju i odlučno izađu na teren", istakao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da njegov tim ima "mnogo rovitih igrača" i da još ne zna kada će Miloš Ostojić, Nikola Drinčić i Darko Brašanac početi da treniraju.

"To nisu mali problemi i oni koji su zdravi moraće da izvuku stvarni maksimum u ovom trenutku, momenat je za to. Sve moramo da izdržimo, pogotovo sad u nedelju", rekao je on i dodao da je neizvestan nastup i Andrije Živkovića i Vladimira Volkova.

Prema Nikolićevim rečima, Mladost karakteriše veoma disciplinovana igra sa organizovanom defanzivnom linijom.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije između Mladosti i Partizana igraće se sutra od 15 časova u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke