Nikolić očekivao lepe vesti iz Lozane, a evo šta mu je neshvatljivo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
11:44
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić prokomentarisao je vest o ukidanju suspezije za nastup u Evropi na vrlo interesantan način.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u utorak je dobio pismenu potvrdu poravnanja sa UEFA i ukidanja suspenzije za nastup u evropskim takmičenjima.

Navijače su obradovale vesti iz Lozane, a za trenera Marka Nikolića one su bile očekivane, premda ističe da mu nije jasno zašto su neki sa dozom radosti komentarisali moguću suspenziju.

"Da, stigla je zvanična potvrda iz UEFA, za mene nije iznenađenje odluka, već kako se o tome kod nas izveštavalo - sa određenom kolličinom radosti, za mene - neshvatljivo u tom trenutku" rekao je Nikolić.

Partizan će na leto igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali Marko Nikolić podseća da i dalje postoji jedan bitan preduslov za to.

"Partizan će da igra evropsko takmičenje sledeće sezone, pod uslovom, mnogima zvuči smešno, meni ne, da se u njega kvalifikuje kroz domaće" dodao je trener crno-belih.

Strateg "Parnog Valjka" dodao je da ekipa u nastavku sezone mora da nastavi sa dobrim igrama i istakao da Partizan već za vikend čeka teško gostovanje u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.03.2017
14:53

Marko kidajte Vi do kraja,pobedite sve tekme... i igramo kval. Za ligu sampiona... zveza pada siguran sam od radnickog i gubi dva boda od napretka ... i sve dolazi na svoje mesto...

avatar
Branislav
Wednesday, 29.03.2017
15:34

Pa da, kako da nece dobiti sve tekme... imas lepu viziju, ali malo nestvarnu.

avatar
Wednesday, 29.03.2017
13:41

Zvazda se vec sprema u fudbalu za finale LS i u kosarci za Final Four sledece godine , a jos se nigde nisu kvalifikovali ... kada gazda garantuje titule onda nema sta da se brinu

avatar
Branislav
Wednesday, 29.03.2017
15:35

Pomirite se i vi sa tom cinjenicom, bice vam kasnije lakse.