Nikolić objasnio gde je Zvezdina prednost u odnosu na Partizan

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.03.2017.
22:21
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Šef struke crno-belih sa velikim respektom govorio je o najvećem rivalu uoči 153. ''večitog derbija''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U intervjuu za TV Partizan, Marko Nikolić odbacio je mišljenja o ''slaboj Zvezdinoj odbrani'', uz poruku da se aktuelni šampion ne sme ni na koji način potcenjivati.

''Imamo kvalitet u ofanzivnoj liniji tima, tu nema dileme, a imamo kvalitet i u ostalim linijama. Ozbiljan fudbal je nešto drugo, nadam se da ćemo imati priliku da se uverimo na leto.

Zvezda je naš najveći rival i nije dobro da imao bio kakvo nepoštovanje kada su oni u pitanju. Najlepša stvar je u našem fudbalu to rivalstvo. I da sutra igramo sa Realom, neće biti veća želja nego da se dobije Zvezda. I kd njih je isto.

Sudaraju se dva najbolja tima i dva najbolja kluba u ovoj zemlji, dve armije navijača'',
objašnjava Nikolić.

On je otkrio i šta vidi kao Zvezdinu prednost pred subotnji derbi na Marakani.

''Imaju dosta igrača kvalitetnih i u ofanzivnoj i defanzivnoj linji. Ako je nešto njihov kvalitet u odnosu na nas, to je u ovom trenutku iskustvo. Imaju dosta iskusnijih i starijih igrača. Izuzimajući mladog golmana, najmlađi u njihovom timu će verovatno biti Plavšić, koji je 95. godište.

Oni imaju iskustvo, a mi polet. Ali, derbi je posebna utakmica. Ako gledamo i ove prethodne, videćemo da ne pobeđuje uvek bolji. Pred prethodni derbi, Partizanova pozicija je bila nikakva, pa smo od tada vezali 19 utakmica bez poraza'',
podseća Nikolić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Thursday, 02.03.2017
10:53

Lepo je rekao zelja da se pobedi Zveda je veca nego kad bi igrali pored reala. Nama je falilo te zelje u poslednjih par derbija... Videcemo kako ce grif ds.motivise ove strance. Btw uzivajte grobari u subotu je praznik igrate protiv evropskog i svetskog prvaka.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 02.03.2017
07:33
avatar
Dario Hubner
Thursday, 02.03.2017
00:04

Kad je vec Nikolic spomenuo Real,dobro se secam anegdote iz 2003.godine,kad je Partizan umalo pobedio Galaktikose,a kroz par dana igrali derbi,gde je Zigic zablistao.Bjekovic je naredio igracima da se stede protiv Madridjana,da bi bili 100 posto spremni za derbi.Ostatak znate,fantasticna utakmica protiv Reala,potom katastrofa protiv Zvezde.Na kraju je zbog toga Mateus imao pritisak od ljudi iz kluba pa je napustio na polusezoni.

avatar
Dejan Surda Djordjevic
Wednesday, 01.03.2017
23:46

majo je njihov naj veci adut

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 01.03.2017
23:41

Kod nas je igrac '92 godiste igrac sa ozbiljnim iskustvom, najjaca recenica:-D

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 01.03.2017
23:34

Zvezda ima gotovo identičan tim kao mi prošle sezone,ne mislim na formu i rezultate,ali imaju odličan napad i sredinu,dok odbranu ne bih ni da komentarišem.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.03.2017
23:33

mare care sad je startuj!