Nikolić o Kljajićevom kiksu: "Lopta išla pored gola..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
21:30
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da su njegovi igrači sami sebi dali gol u duelu sa Radničkim, te da crno-beli najverovatnije i nisu zaslužili da pobede.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Radničkim iz Niša u okviru 13. kola Superlige i tako propustili priliku da smanje bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom koja je "kiksirala" u Subotici.

Crno-beli su bili bolji rival u Humskoj ali ih je gol primljen posle kiksa Filipa Kljajića koštao boljeg rezultata na šta se posle meča osvrnuo i trener Marko Nikolić.

"Izgubili smo dva boda danas, sami smo sebi dali gol, bez šuta protivnika... Golman je vratio u gol loptu koja je išla pored stative. Posle toga se Radnički dobro branio, promašili smo neke šanse koje smo stvorili usled nervoze i nediscipline u igri" rekao je Nikolić.

Partizan je do izjednačenja stigao u ranoj fazi drugog poluvremena ali nije uspeo da dođe do potpunog preokreta i da upiše sedmu pobedu u nizu.

"Ne mogu da kažem da nismo zaslužili da pobedimo ali kad nismo pobedili onda verovatno i nismo zaslužili. Po nekim parametrima verovatno jesmo ali prosto morali smo da budemo tačniji, mirniji, precizniji, očigledno imamo još mnogo da radimo i da pronađemo dobitnu kombinaciju. Nismo imali mnogo raspoloženih igrača danas to je činjenica" dodao je Nikolić.

Upitan da prokomentariše predstojeći duel sa Žarkovom u nacionalnom Kupu Marko Nikolić je istakao da taj tim nikako ne može da bude okarakterisan kao "najlakši mogući protivnik".

"To samo po rangu iz kog dolazi... Evo, videli ste danas, jedan trenutak nepažnje vas košta bodova tako da moramo da spremimo tu utakmicu mnogo ozbiljno" zaključio je trener Partizana.

Narednu takmičarsku utakmicu crno-beli igraju u sredu protiv Žarkova u okviru 1/8 finala Kupa, a u 14. kolu odlaze u goste surduličkom Radniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Sunday, 23.10.2016
10:43

Greska je bila samo ubacivanje Bozinova umesto Đurđića. Realno #40 je bio mnogo opasniji i konkretniji od #32 koji je bio očajan, mnogo sporo i sebicno je odigrao i trebao je on da izadje, plus Nojer, fantom i Vule mi ne ulivaju poverenje uopste

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
12:30

Fantom:-D Nojer:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
00:03

https://www.youtube.com/watch?v=rT0Ot86Bi7E&t=0s

avatar
Saturday, 22.10.2016
22:40

To da je lopta isla pored gola videli smo mi koji smo videli ponovljene snimke ili on koji je to gledao sa strane,ali golman to tesko moze da proceni (pogotovo jer je lose stajao),ali poenta cele price je da Kljaic pored Stevanovica nemoze da bude prvi golman jer je evidento Stevanovic klasa iznad Kljaica sto je i dokazao kroz celu proslu sezonu.Svaka cast za sve ali nama je potreban golman koji ce da brani u kontinuitetu dobro,neko ko nece kiksati a to je Stevanovic!

avatar
Jedan jedini
Saturday, 22.10.2016
22:30

samo skloni tu banderu sa gola i bices prvi

avatar
Paki89
Saturday, 22.10.2016
21:56

Kljajic je bio treci golman i sad odjednom prvi, kako? Jel moguce da nemamo boljeg nego treci golman mora da brani?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
21:46

Ti si kriv za ovaj remi i niko vise, ocajne igrace drzis u timu, nedovoljno dobre i na klupi, izmene ti jesu bile diktirane povredom cara Evertona, ali i one su bile ocajne, nisi ti taj kalibar...

avatar
Sunday, 23.10.2016
09:14

Ti si kalibar...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
12:01

Naravno da jesam. Cuti, vnogo malo.

avatar
paok
Sunday, 23.10.2016
11:06

Hocemo ga napadati zbog jedne utakmice. Sem golmana ja mu ne zameram nista. On ovaj tim nije sastavljao samo ga je nasledio. Jos nesto, smeta mi sto Stevanovic igra ali Mihajlovic je ocajan pa nema koga tamo da stavi.