Nikolić: "Ništa od spektakularnog prelaznog roka"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.06.2014.
18:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Uprkos činjenici da ih za manje od mesec dana očekuju prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u Partizanu ne planiraju spektakularan prelazni rok, tvrdi trener Marko Nikolić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u ponedeljak je "upalio motore" i počeo pripreme za narednu sezonu a vrlo brzo na Zlatibor su stigle lepe vesti za izabranike Marka Nikolića koji će umesto u kvalifikacijama za LE imati priliku da se bore za mesto u Ligi šampiona.

Uprkos činjenici da je došlo do promene evropskih planova, trener Marko Nikolić smatra da su fudbaleri svojim obavezama svakako pristupili maksimalno ozbiljno i da razlike u spremnosti neće biti zbog činjenice da se igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Veliki podstrek za rad nam je donelo saznanje da ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Momci i inače izuzetno rade od početka priprema i prepoznaje se odlična atmosfera među njima koja vlada u kontinuitetu, ali je još važnije da je i radna atmosfera na visokom nivou" rekao je Marko Nikolić u četvrtak.

Veoma važan aspekt borbe za plasman u grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona biće i prelazni rok. Što se Marka Nikolića tiče, najvažnije je da nosioci tima ne promene sredinu da spektakularne dolaske navijači ne bi trebalo da očekuju.

"Mnogi očekuju nekakav spektakularni prelazni rok u našem klubu, ali se to neće sigurno dogoditi. Nama su potrebi igrači na pojedinim mestima, ali ćemo dovesti samo one koji mogu da donesu prednost i kvalitet" rekao je Nikolić i dodao,

"U tom smislu treba očekivati jedan, dva ili tri dolaska, ali i poneki odlazak, mada ne očekujem veća" zaključio je trener Partizana.

Partizan je jasno definisao svoje mete u letnjem prelaznom roku pa ostaje da se vidi da li će crno-beli uspeti da ostvare svoje želje do prve utakmice kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke