Nikolić: "Nije u planovima da Leonardo ode"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.12.2016.
18:11
Izvor: Sportske.net

Pet minuta nakon završetka poslednje utakmice ovog dela prvenstva, odmah je počela priča o eventualnim transferima u Partizanu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U poslednjem meču ovog dela šampionata Srbije Partizan je danas kao domaćin uspeo da savlada ekipu Spartaka sa 2:0 golovima fantastičnog Leonarda koji je polusezonu završio sa 12 golova u mrežama protivničkog tima.

Upravo je Leonardo bio u centru pažnje prethodnih nekoliko dana, pa i nedelja, govorilo se o njegovoj navodnoj klauzuli u ugovoru koja iznosi 2,5 miliona evra, to je suma po kojoj bi on mogao da napusti klub već na polusezoni.

Njegova objava na Instagramu je dovela do zaključka da će on napustiti Humsku u ovom prelaznom roku, ali se kasnije oglasio i Ivica Iliev koji je sve to negirao.

Sada je nakon meča protiv Spartaka svoju reč dao i Marko Nikolić.

"Ne, ne verujem, ne znam. Odakle ta informacija? Prelazni rok nije ni blizu, sve ja razumem ali mi smo pre pet minuta završili takmičenje. Mi imamo neke planove a u planovima nije da Leonardo ide"
, rekao je Marko Nikolić, koji je na ovaj način potvrdio da će Partizan uraditi sve što je u njegovoj moći da zadrži ovog sjajnog fudbalera.

Kada se radi o eventualnim pojačanjima, Nikolić je potvrdio da želje postoje, ali da ne želi javno da ih predstavlja.

"Ima želja ali ja o tome ne govorim javno dok ne dođe do realizacije. Trebaće nam centralni bek ali sve će zavisiti od eventualnih odlazaka."


Pominje se da će se Ćirković vratiti u prvi tim za drugi deo sezone, ali i pored toga crno-beli traže novog štopera koji će zameniti Balažica.

Prethodno je istakao da je zadovoljan sa nova tri boda svog tima i da je pauza došla u pravo vreme.

"Nema mnogo toga da se doda. Čestitam igračima na nizu od 15 pobeda i 2 nerešene. Daje nam pravo da radimo još više, da se pojačamo i da verujemo da možemo do cilja
", rekao je Nikolić.

"Utakmica nije bila sprektalukarna, Partizan je pobedio i to je ono što je najbitnije.", istakao je Marko Nikolić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Predrag Drobnjak
Friday, 16.12.2016
04:37

Dovescemo Mesija za dzabe, prodacemo ga za 4 miliona evra, da li smo uradili dobar posao?Ne, nismo! nNadam se da ce Leo da potpise novi ugovor.Uzgred, cestitke Nikolicu.

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
21:54

Ma kakav odlazak, pošteno bi bilo da Leonardo potpiše novi ugovor sa duplo većom klauzulom uz povećanje plate i da se napravi dogovor da ostane (bar) do kraja evropskih kvalifkacija. Ako je toliko zahvalan Partizanu eto kako bi mogao da se oduži klubu.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 15.12.2016
22:16

Ma mozda i na 15 miliona, sto da ne...

avatar
Friday, 16.12.2016
09:35

Ne da povecaju na 15 nego na (najmanje) 5 miliona evra, dobro je napisao. Sad bismo trebali i da imamo para, ostaje jos samo da se vidi da li covek ima zelju da ostane i da li bi pristao na to da njegov ugovor bude revidiran.

avatar
Panic Nedeljko
Thursday, 15.12.2016
20:40

Tako je Mare!nNapred Partizan!