Nikolić: "Nije bilo lepo za gledanje, ali smo zasluženo pobedili"

Autor: Beta Beta
nedelja 25.09.2016.
23:51
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo danas pobedili Metalac u Gornjem Milanovcu, ali je priznao da ta utakmica 10. kola Super lige njie bila mnogo lepa.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Važna pobeda za nas. Metalac je organizovana ekipa, a utakmica je bila dinamičma, ali ne mnogo lepa za gledanje. U prvih 15 minuta igrali smo dobro, a u prvoj trećini drugog dela imali smo dve dobre prilike. Nismo ih iskoristili, ali onda je Leonardo postigao prelep gol, za zasluženo slavlje", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio golom Leonarda u 61. minutu. Ovo je crno-belima bila četvrta uzastopna prvenstvena pobeda i peta uopšte. Beogradjani su četvrti na tabeli, sa bodom manje od Radničkog, četiri manje od Vojvodine i šest manje od lidera Crvene zvezde.

Partizan u sledećem kolu igra protiv Mladosti.

"Mogli smo da postignemo još jedan gol, ali kad se sve sabere, bili smo bolji za taj jedan gol. Hvala navijačima koji su došli u Gornji Milanovac da nas bodre. Okrećemo se duelu s Lučancima", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
08:56

Ako ti nije bilo lepo za gledanje, idi i gledaj sa tribine, mozda vidis nesto vise i drugacije sa druge perspektive.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
08:04

Jesi li siguran u to, Mare, vajni Va(j)nic mrtav 'ladan izjavio da nisu zasluzili da izgube Hahaha I dokle vise taj Kljajic na golu, u cemu je fora?! Da li si ti svestan koliko on zadrzava loptu u rukama u svakom zacetku napada, zar je to golman za Partizan?! Balazic je prosecan, Miletic takodje, a ovaj ni to! Kljajic-N. Stevanovic, Balazic-Ostojic (Gogua), Jevtovic-Marjanovic, ostalo je na mestu, a mogao bi da razmislis i o tome da uskoro prikljucis i Djordja i da mali polako istisne zna se vec koga sa mesta treceg-cetvrtog napadaca jer je izuzetno sramotno to sto se tog igraca nismo oslobodili u proteklom prelaznom (sramota je sto je uopste i dosao), a(li) mozda jos i nije kasno...

avatar
Igorinjo
Monday, 26.09.2016
00:10

Dobro ste zivu glavu izvukli pored onako skandaloznog sudjenja.