Nikolić: "Nema osnova za poređenje sa Vujoševićem"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.04.2017.
11:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mnogi navijači Partizana u aktuelnom treneru fudbalskog kluba vide Duška Vujoševića, ali Marko Nikolić ističe da nema osnova za poređenje sa legendarnim košarkaškim stručnjakom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Zahvaljujući uspesima koje je beležio sa Partizanom i načinu na koji je umeo da stane iza kluba Duško Vujošević je među navijačima stekao status kakav se samo poželeti može.

Mnogi su skloni da Marka Nikolića porede sa legendarnim košarkaškim trenerom, ali strateg fudbalskog kluba Partizan ističe da nema mnogo osnova za takve vrste paralela.

"To je toliko veliko što su Vujošević i Danilović zajedno uradili sa mesta trenera i predsednika za tih 12 godina, da svako poređenje sa mnom ovog trenutka nema osnova. Ni broj trofeja, uspeha, ničega, osim simpatije publike, jako bitne..." kazao je Nikolić, a prenosi "Žurnal".

Marko Nikolić ističe da od Duleta Vujoševića nikada nije dobio nikakav zvaničan savet, ali da je kroz priču bivšeg predsednika JSD Partizan naučio mnogo toga.

"Jeste kroz priču - ko ume da čita između redova... Dobio sam ih na taj način, ne samo od Duleta, već i od drugih ljudi iz sveta košarke, vaterpola, fudbala koji su moji prijatelji" istakao je trener Partizana.

Navijačima crno-belih ostaje da se nadaju da će već na kraju tekuće sezone imati priliku da proslave prve velike uspehe Marka Nikolića u Humskoj, a to bi mogla da bude "dupla kruna" pošto "Parni Valjak" još uvek ima šanse da osvoji oba trofeja na domaćoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludak
Sunday, 30.04.2017
14:38

gospodin nikolic!

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 30.04.2017
11:21

Iliev i Nikolić su dobitna kombinacija Partizana. Voleo bih da se Tomić vrati,ali na mesto skauta. Nikolić nije trener čiji će tim da stvori 10 šansi i da na kraju izgubi,stvorimo 3-4 šanse,ali na kraju pobedimo,čovek zna da izvuče tim,miran je i u 90. minutu pri rezultatu 0-0.

avatar
MDzemail
Sunday, 30.04.2017
14:27

Miran je jer zna da ce sudija u devedesetom nesto da napravi da pobedite ili ce vam bratski klub pikloniti pobedu kad daju autogol. Veruj nikakav je trener i takticar. Samo mrzi Zvezdu i nista vise. Zato ga volite.

avatar
predrag3
Sunday, 30.04.2017
15:12

nemojte vi o tome,devedeseti minut,sudije,prelazi i slicno....vama nije dovoljno sto drzava stoji iza vas.....

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 30.04.2017
14:45

Nikakav taktičar,5 derbija bez poraza,4 pobede. Najjači ste vi kada pričate o poštenju,seti se Metalca u Gornjem Milanovcu ;)