Nikolić: ''Nema dileme, pobeda je zaslužena!''

Autor: Beta Beta
nedelja 10.08.2014.
20:39
Izvor: Beta

Marko Nikolić je izgledao veoma zadovoljno na konferenciji za novinare nakon utakmice Voždovca i Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Voždovca, i čestitao igračima na naporu koji su uložili da bi pobedili Voždovac u prvom kolu Super lige.

"Utakmica je bila teška, a takve su sve na Vračaru. Ovde su specifični uslovi za igru, a bila je i vrućina. Ali, to nije izgovor. čestitam igračima na velikim naporima, jer su igrali u izmenjenom sastavu. Saša (Ilić) je ušao uz ozbiljnu povredu i napravio prevagu. Bili smo bolji tokom celog meča i zaslužili smo pobedu", rekao je Nikolić novinarima.

Utakmica se igrala bez golova gotovo do kraja, kada je Voždovac poveo, samo da bi Partizan u poslednjih 12 minuta postigao tri gola i slavio sa 3:1.

"Za nas je najvažnije da smo pobedili na početku prvenstva. Osvežićemo redove do sledećeg kola, koje igramo u Nišu i to će biti mnogo teško. Na kraju smo pobedili i ubedljivo, ako se ne varam, postigli smo najviše golova u ovom kolu", rekao je Nikolić.

Trener Partizana kazao je da su igrači imali problema sa povredama i kartonima.

"Zadržali smo mir u poluvremenu. Primili smo gol iz neverovatne gluposti, što ne sme da se dozvoli. Zamalo da zbog toga zakomplikujemo stvari. Niko ne treba da ima dilemu da je pobeda zaslužena. Mada, teško je igrati po ovoj temperaturi i po ovakvom terenu. To su veliki napori", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke