Nikolić ne želi 'neprijatnosti' na kraju

Autor: Beta Beta
petak 05.12.2014.
12:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da bi njegovoj ekipi mnogo značila pobeda nad Borcem u 15. kolu Super lige, kojim se završava jesenji deo sezone.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Crno-beli će u 15. kolu Super lige Srbije dočekati Borac iz čačka, a još ranije je obezbedio prvo mesto u jesenjem delu sezone.

"Stvara se pritisak i obaveza da u poslednjem kolu pobedimo. Svaki bod u bici za šampionsku titulu je važan i nadam se da ćemo ostvariti još jedan trijumf i posle utakmice sa Asterasom otići na zaslužen odmor. Stvarno bi bilo neprijatno da nešto pokvarimo na kraju", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Nikolić je istakao da će biti "jako dobro" ako se na stadionu ne stvori "svečarska atmosfera" zbog titule jesenjeg šampiona.

"Treba da bude borbena, ratnička atmosfera, koja će nositi igrače do važne pobede. Ne treba da se dogodi nešto slično što smo videli na košarci pre neki dan, kada su se vratila dva bitna igrača i kada je to otišlo u nekom potpuno kontra pravcu", kazao je Nikolić.

On je naveo da Branko Ilić neće igrati zbog suspenzije, a neizvestan je nastup Lazara Ćirkovića zbog povrede.

"Nadam se da će svi ostali zdravi da dočekaju nedelju i da će se lavovski boriti za novu pobedu
", istakao je trener crno-belih.

Nikolić je dodao da je Borac ekipa koja ume da igra na rezultat.

"Dolazi nam veoma neprijatna ekipa, o čemu svedoči njen dosadašnji učinak. To je tim koji je pokazao da je majstor remija, nije ga lako pobediti", kazao je Nikolić.

Partizan će posle Borca čekati i utakmica sa Asterasom u Ligi Evropa, a Nikolić je istakao da je pobeda u prvenstvu bitnija.

"Možda se to nekome neće dopasti, ali tom pobedom ostajemo najmanje tamo gde smo sada, a posle te utakmice pričaćemo o Asterasu", rekao je Nikolić.

Nikolić je na pitanje novinara da komentariše tužbu koju je Novi Pazar najavio protiv njega kratko odgovorio: "Odlično".

Prema njegovim rečima, stručni štab i igrači nisu zainteresovani za izbore za rukovodstvo kluba, ali da je dobro to što će se izborna Skupština održati po završetku jesenjeg dela sezone.

Utakmica izmedju Partizana i Borca igraće se u nedelju od 15.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Friday, 05.12.2014
13:45

Tipujem x u ovoj utakmici.

avatar
gagom
Friday, 05.12.2014
17:27

Што не би типовао "2" (и уплатио макар пар стотина еврића!) ако си сигуран да Партизан не може победити?!Знаш коју би пару могао узети ако ти се остваре виђегодишњи снови ха,ха,ха ...

avatar
gagom
Sunday, 07.12.2014
20:49

"Mileta",како си данас?