Nikolić: "Ne sviđa mi se priča o Škuletićevom odlasku"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
00:01
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana prokomentarisao je spekulacije da bi Petar Škuletić mogao da napusti klub deset dana pre nastavka sezone a u isto vreme govorio je o kazni koja mu je u sredu potvrđena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Deset dana pre početka prvenstva trener Partizana Marko Nikolić dobio je dve jako loše vesti iz Beograda.

Kormilaru "Parnog Valjka" potvrđena je ranija suspenzija što znači da neće moći da vodi ekipu sa klupe u prva tri prvenstvena kola.

"Nisam imao neka velika očekivanja po pitanju žalbe a verovatno sam zaslužio kaznu. Malo je kontradiktornosti u toj odluci jer u isto vreme nema olakšavajućih okolnosti ni za mene ni za organizatora utakmice koji je imao velike propuste" rekao je Nikolić.

Strateg crno-belih stavio je tačku na čitavu priču i konstatovao da ima puno poverenje u članove svog stručnog štaba koji će voditi tim u duelima sa Voždovcem, Radničkim iz Niša i Donjim Sremom.

"Nisam pravnik ali mi se ta odluka kosi sa logikom. Tu bih stavio tačku jer je 'Vuk sit i ovce na broju', ko razume shvatiće" zaključio je Nikolić.

U istom danu kada je Nikolić saznao da mu je suspenzija potvrđena pojavile su se spekulacije da će Petar Škuletić napustiti Partizan jer je moskovska Lokomotiva poslala unosnu ponudu na adresu viceprvaka Srbije.

"Nemam neka posebna saznanja na tu temu niti je to deo mog posla. Bilo bi neozbiljno da ja o spekulacijama govorim u ozbiljnom tonu. Ne sviđa mi se uopšte što se priča o mogućnosti da Škuletić napusti klub deset dana pre početka drugog dela sezone" kazao je Nikolić.

Ekspedicija FK Partizan vraća se iz Beleka 14. februara a prvi takmičarski meč u prolećnom delu sezone crno-beli će odigrati 21. februara protiv Voždovca na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
01:06

Kazem ja da ce se covek vratiti za utakmicu protiv Rada, veeelika je sramota ova kazna...