Nikolić ne razmišlja o Gogui, niti zna gde se nalazi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.10.2016.
14:42
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić osvrnuo se na aktuelnu temu vezanu za Sedrika Goguu protiv kojeg je klub pokrenuo disciplinski postupak zbog kršenja pravilnika.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Konferencija za medije održana povodom predstojećeg gostovanja vicešampiona Srbije ekipi Voždovca poslužila je novinarima da Marka Nikolića upitaju za status Sedrika Gogue.

Novinare je zanimalo kakva je situacija sa Sedrikom Goguom koji ne trenira s timom revoltiran odlukom da mu plata bude umenjena za 30% u naredna tri meseca zbog incidenta koji je prethodno napravio.

"To nije tema za mene. Ja i ne znam gde se on nalazi ovog trenutka da budem iskren..." počeo je priču Marko Nikolić.

Fudbalski klub Partizan pokrenuo je disciplinski postupak protiv Sedrika Gogue ali je sportski direktor najavio da raskid ugovora nije opcija.

"On je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, greške se dešavaju i kada je neko mlad može da se oprosti. Ova priča je otišla na klupski nivo, ja nisam upućen u detalje. Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako treba", rekao je Nikolić.

Evidentno je da Sedrik Gogua neće biti u konkurenciji za tim do kraja godine, a u zavisnosti od odluke Disciplinske komisije videće se kakav će biti dalji status fudbalera iz Obale Slonovače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 13.10.2016
14:48

Da se razumemo, ta kazna uopste nije blaga, ako je to cak i maksimum koji je predvidjen, onda ne treba vise sikanirati coveka, to je kontraproduktivno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 13.10.2016
14:47

Nemoj zezati, jedva si docekao ovako nesto. Cuj, ne znas ni gde se nalazi, ej.