Nikolić ne krije: ''Nadao sam se pobedi Partizana...''

Autor: Darko Mitrović
petak 03.10.2014.
00:00
Izvor: Sportske.net, b92.net

Trener Partizana ne poriče da je njegov tim večeras odigrao veoma loše, ali se nada da je ovo prolazna slabost i da će crno-beli ponovo biti onakvi kao protiv Totenhema, na primer.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle poraza od Asterasa, ali i veoma loše igre crno-belih u Grčkoj, trener Partizana Marko Nikolić priznaje da se nadao boljem rezultatu, pa čak i pobedu, ali posle večerašnjeg razvoja događaja, ispostavilo se da je pobeda bila veoma daleko od ekipe iz Humske.

''Verovao sam u pobedu, uvek verujem u pobedu. Nisam rekao da ćemo sigurno da pobedimo, to nikad nisam rekao, ali da sam verovao - jesam. Izgleda da je ova duga serija utakmica ostavila traga na nas. Kao da smo počeli da verujemo da se mečevi dobijaju sami od sebe''
, ističe Nikolić, a prenosi B92.

On je konstatovao i da je ''bezbroj'' razloga zašto Partizan večeras nije uspevao ni da stvori priliku za gol, ali ga optimizam ne napušta, pa izražava nadu da će protiv Bešiktaša biti mnogo bolje.

''Protiv Totenhema smo igrali vrlo dobro, sada je bilo vrlo loše. Ali ako ide tim redom, protiv Bešiktaša će opet biti dobro'', optimistički je poručio Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke