Nikolić: ''Najteže su unapred dobijene utakmice''

Autor: Beta Beta
petak 18.11.2016.
13:13
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su "unapred dobijene" utakmice najteže i da će njegovi fudbaleri imati mnogo motiva da protiv Bačke nastave seriju dobrih rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Imamo mnogo motiva jer je najteže dobijati utakmice koje su u javnosti, ali i kod nas već unapred dobijene. Prepoznajem tu situaciju pred ovu utakmicu i mislim da je jedini moguć način na koji smo dolazili do pobeda je dobro poznat, motivacija na gornjoj granici, disciplina igre u svakom trenutku i onda dolazi kvalitet", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Partizan će dočekati Bačku u 16. kolu Super lige, u kom će pokušati da zabeleži devetu prvenstvenu pobedu u poslednjih 10 utakmica.

"Činjenica je da se nalazimo u dobroj takmičarskoj seriji, što se tiče rezultata, koji ne znače mnogo pred ovaj poslednji ciklus. Mnogo nam je stalo da poslednjih šest utakmica u jesenjem delu prvenstva, koje mogu da opredele poslednji deo sezone, odradimo na najbolji način", kazao je Nikolić.

Crno-beli će imati sve igrače na raspolaganju, što Nikoliću može da pomogne da, kako je rekao, ekipa sezonu privede u maniru koji je bio prisutan poslednjih nekoliko meseci.

Partizan je u prvom kolu napravio kiks na gostovanju Bačkoj, pošto je igrao bez golova.

"Bačka je na početku sezone uspela da napravi problem i oduzme bodove Partizanu. Dobro je poznato da je jako teško pobediti istog protivnika dva, tri ili četiri puta zaredom, a to isto važi i za kolege", naveo je Nikolić i dodao da je predsteća utakmica specifična jer će trener Bačke biti Zoran Govedarica, koji je u prošlom kolu vodio Novi Pazar protiv Partizana.

Nikolić je rekao da se nada dobroj poseti na stadionu u Humskoj, a da je na njegovoj ekipi da pruži "odredjeno zadovoljstvo" publici, kada je reč o igri i rezultatu.

"S obzirom na to da ima još samo šest utakmica do zimske pauze, a lepo je vreme za ovo doba godine, očekujem podršku Partizanove publike. Ljudi koji dolaze na stadion nas podržavaju na jedan, zaista divan način. Bilo bi jako dobro i lepo da isprate u nešto većem broju jer postoje svi uslovi od termina utakmice, lepog vremena i svega ostalog. A, na nama na terenu je da im pružimo određeno zadovoljstvo i iznad svega da dodjemo do uspeha", rekao je Nikolić.

Utakmica će se igrati u subotu od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 18.11.2016
16:45

Daj brate mili da ispratimo ove sa petardom a onda i Čarapani da zgaze FK cvetak zanovetak :-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 18.11.2016
14:20

Marko, covece, daj pomozi vise sebi i izvedi najjaci moguci sastav koji stoji na raspolaganju tebi kao treneru, zanemari tu cuvenu prodaju i forsiranje pojedinaca radi postizanja vece cene jer nema vajde od toga, gledaj da na terenu budu najbolji na svojim pozicijama i preseli neke ljude na tribine!!!