Nikolić: "Motivisani za nastavak pobedničkog niza"

Autor: Beta Beta
subota 23.08.2014.
12:32
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da njegov tim mora da nastavi pobednički niz u domaćem šampionatu iako će biti jako teško savladati poletnu i organizovanu ekipu Donjeg Srema.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će njegovi fudbaleri morati da budu dovoljno motivisani ako žele da pobede Donji Srem u trećem kolu Superlige.

"Čeka nas veoma teška utakmica, a posebno takve posle evropskih znaju da predstavljaju problem za Partizan. Motivaciju moramo da dovedemo na optimalan nivo i nastavimo pobednički niz u prvenstvu", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Nikolić zbog suspenzije neće biti na klupi Partizana, a umesto njega ekipu će voditi pomoćni trener Zvonko Varga.

Crno-beli će protiv Donjeg Srema igrati u izmenjenom sastavu, s obzirom na to da su Vladimir Volkov i Nikola Drinčić povređeni, dok se u tim vraćaju Andrija Živković i Danilo Pantić.

"Tim se mora sastaviti. Biće to dovoljno dobar tim da dobije utakmicu, ali biće dosta prinudnih promena. Na svu sreću imamo veliki broj igrača u rotaciji", naveo je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Partizan pobedom želi da se spremi i održi dobru atmosferu pred revanš susret sa Nefčijem u Bakuu, u baražu za Ligu Evrope.

"Imali smo težak raspored na početku, i iz prve dve utakmice smo izašli kao pobednici. Ime Donjeg Srema zavarava već duži niz godina, to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet", istakao je trener Partizana.

Utakmica između Partizana i Donjeg Srema igraće se sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke