Nikolić: "Momci idu na zasluženi odmor"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 31.08.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić pohvalio je svoje izabranike nakon trijumfa nad Radom i istakao da sada sledi kraći odmor pre priprema za duele sa Čukaričkim i Totenhemom.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vezali su četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu na gostovanju Radu a trijumfom od 0:4 obezbedili su sebi lidersku poziciju na tabeli usled bolje gol razlike u odnosu na "večitog rivala".

Posle trijumfa nad Radom trener Partizana Marko Nikolić pohvalio je svoje momke i poručio da su dobili zasluženi odmor od tri dana.

"Bilo je šansi, golova, imao je i Rad šansi ali smatram da smo kontrolisali sve na terenu. Čestitam sve igračima, pokazujemo zavidnu formu u poslednje vreme, ne znam koja je ova utakmica na strani u kojoj pobeđujemo uz veliki broj golova. Igrači su dobili zasluženi odmor od tri dana, a onda idemo na pripreme za ono što nas čeka, utakmice protiv Čukaričkog i Totenhema" rekao je Nikolić za TV Arena Sport nakon utakmice.

Partizan je na startu šampionata tri od četiri utakmice igrao u gostima a uz maksimalan bodovni učinak uspeo je da ostvari i sjajnu gol razliku od 14 datih i samo dva primljena gola.

Nakon pauze u šampionatu Partizan dočekuje Čukarički u derbiju petog kola a potom još jednu utakmicu igra u Humskoj protiv engleskog Totenhema u prvom kolu grupne faze LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke