Nikolić: "Meč na nivou LE"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.07.2014.
00:04
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić kazao je da je duel sa Rubinom iz Kazanja bio na nivou ozbiljne takmičarske utakmice kakave se viđaju u Ligi Evrope i da je za bolji utisak nedostajao barem jedan gol.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju su odigrali svoj treći kontrolni meč u sklopu drugog dela priprema za novu sezonu. Posle pobede nad Šturmom i poraza od Petrolula u nedelju je viđen remi bez golova sa ruskim Rubinom iz Kazanja.

Uprkos činjenici da je utakmica završena bez pobednika i golova Partizanovi fudbaleri pokazali su sjajnu igru i bili bolji rival od Rubina.

"Složio bih se sa ocenama da je utakmica bila odlična. Malo je drugačije analizirati prijateljske mečeve ali je ovaj danas imao sve crte i elemente jedne takmičarske utakmice" rekao je Marko Nikolić.

Strateg crno-belih ocenio je današnji meč viskom ocenim i konstatovao da je video mnogo dobrih stvari u igri svog tima i jednu lošu koja prati crno-bele već duže vreme.

"Zadovoljan sam ovim današnjim izdanjem u utakmici koja je, da ne preteram sa Ligom šampiona, bila na nivou Lige Evrope. Što se nas tiče, bilo je dosta dobrih stvari u igri i stari nedostatak - realizacija" konstatovao je Nikolić.

Crno-beli su tokom drugog dela priprema odigrali tri kontrolne utakmice ali su za 270 minuta postigli samo jedan gol, uprkos činjenici da su na svakoj od tri utakmice stvorili veliki broj prilika.

"Mislim da na ovakvoj utakmici mora da se postigne makar gol ili dva. Organizovano i lepo smo dolazili do zadnjih 20 metara dosta puta ali malo nisu ni noge slušale što je posledica ove faze priprema. Kod centaršuteva i u zicer situacijama videlo se da nije bilo te mirnoće da se postigne gol, upiše pobeda i da sve ovo dobije jedan lepši obris" zaključio je trener Partizana.

Vicešampion Srbije polako ulazi u završnu fazu drugog dela priprema jer već za nedelju dana crno-bele očekuje prvi takmičarski meč u sezoni 2014/2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke