Nikolić: "Maksimum, pa da vidimo gde smo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.07.2014.
23:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su stvoreni svi preduslovi da u jednom sjajnom fudbalskom ambijentu fudbaleri Ludogoreca i šampiona Srbije odmere snage i vide ko u datom trenutku više zaslužuje plasman u plej-of fazu kvalifikacija za

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odradili su večeras trening pred sutrašnji duel sa Ludogorecom a medijima se obratio i trener crno-belih Marko Nikolić.

"Sastaju se dve ekipe koje dugo godina dominiraju u svojim prvenstvima. Ludogorec je svoj kvalitet pokazao u Evropi tokom prethodne sezone, ima veliki broj dobrih stranaca i iskusnih igrača u svojim redovima. Sa druge strane Partizan ima svoje ambicije u Evropi ove godine" napravio je uvod Nikolić a potom dodao,

"Verujem u svoje igrače i da Partizan ima svoje adute u ovom dvomeču i zbog toga imamo pravo da se nadamo da ćemo takmičenje nastaviti u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona" kazao je trener Partizana.

Crno-beli drugu sezonu za redom igraju u prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca a ono što ih je večeras sačekalo u Razgradu zadovoljilo je trenera Nikolića.

"Ludogorec ima izvanredne uslove. Stadion nije velikog kapaciteta ali je pravi fudbalski, bez atletske staze. Teren je izvanredan, brz, što odgovara tehnički potkovanim igračima kakve imaju obe ekipe" istakao je Nikolić.

Uoči početka večerašnjeg treninga na "Ludogorec Areni" kiša je počela da pada ali teren stadiona u Razgradu nije bio raskašen što je omogućilo fudbalerima Partizana da u odličnim uslovima odrade lakši trening pred sutrašnji meč.

"Ako vreme bude ovakvo kao večeras mislim da su svi uslovi ispunjeni da gledamo jednu kvalitetnu i lepu utakmicu. Znam da će igrači Partizana imati dobru podršku ovde baš kao i domaćin i zbog toga kažem da su stvoreni svi uslovi da u inspirativnom ambijentu damo svoj maksimum i da se izmerimo sa jednim ovakvim protivnikom" zaključio je Nikolić.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Ludogoreca i Partizana na programu je u sredu od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke