Nikolić: ''Ludogorec bogatiji, Partizan motivisaniji''

Autor: Beta Beta
utorak 22.07.2014.
22:57
Izvor: Beta

Posle nove pobede nad HB Toršavnom, trener Partizana Marko Nikolić priznaje da nije zadovoljan prvim poluvremenom, ali je ovo gostovanje na Farskim Ostrvima ocenio uspešnim. On veruje da će njegov tim uspeti da se u sledećoj rundi takmičenja revanšira Lud

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je večeras da je zadovoljan time što se njegova ekipa plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ne i igrom u prvom poluvremenu.

"Dobili smo 3:1 to je najvažnije. Gledajući ostale rezultate i Ludogorec, između ostalog, pokazuje da nije nikog lako pobediti. Veštačka podloga i način na koji smo doputovali je ostavio traga. Naravno da sam nezadovoljan poluvremenom, najvažnije je da smo na kraju dali tri gola i da smo ostavili cilj", rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Partizan je večeras u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pobedio Torshavn sa 3:1 i izborio plasman u narednu rundu gde će igrati protiv bugarskog Ludogoreca.

"Gostovanje se može okarakterisati kao uspešno. Predstoji put nazad i oporavak od svega ovoga što je već sada iza nas", dodao je Nikolić.

Novinare je zanimalo i zbog čega su crno-beli odigrali dva različita poluvremena, a on je naveo da je bio kritički nastrojen na poluvremenu i prema timu i prema sebi.

"Dali smo šest golova... Fudbal se igra 90 i nije česta pojava da timovi ostvaruju dominaciju u svakom trenutku. Treba respektovati sve, da smo dali gol kada smo imali šanse u ranoj fazi možda bi bilo drugačije", kazao je Nikolić.

Protivnik Partizana u trećem kolu je Ludogorec koji je prošle sezone eliminisao crno-bele u istoj fazi takmičenja.

"Učinićemo sve da se revanširamo. Protivnik je bogatiji, ima legiju stranaca. Od tog dvomeča očekujem da se potvrdi da ne dobija uvek bogatiji ili na papiru bolji, već da bude bolji na kraju onaj ko je motivisaniji i više željan. Ti motivi mogu da neutrališu one prethodne" , naveo je trener Parizana.

Partizan će u prvom meču trećeg gola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke