Nikolić locirao problem, ovo su uzroci remija!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
22:11
Izvor: Sportske.net

Strateg crno-belih progovorio je na konferenciji za medije posle večerašnje utakmice sa Radničkim o stvarima koje su uticale na to da Partizan ne ostvari trijumf.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su nervoza i nedisciplina razlozi zašto njegova ekipa nije danas pobedila Radnički, u utakmici koja je završena nerešeno 1:1.

"Nismo uspeli da budemo tim koji smo bili na prethodnim utakmicama, ali ne bih svu krivicu svaljivao na igrače. Uvek je odgovornost trenera za sastav koji izvede. Bilo je mnogo nervoze, ali i nediscipline u igri. Trebalo je da budemo mirniji", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je prekinuo seriju od šest vezanih prvenstvenih pobeda, pošto je na svom stadionu igrao nerešeno 1:1 sa Radničkim iz Niša, u 13. kolu Super lige Srbije.

"Bili smo u dobroj seriji, ali to se događa samo kada su svi igrači na gornjoj granici svojih mogućnosti. Tada nemamo problem. A, kada malo iskočimo iz toga i kada dođe slab dan, onda imamo problem da pobedimo", kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da je jedino dobro u Partizanu bilo to što su njegovi igrači kontrolisali situacije ispred svog gola.

"Jedino što je dobro je to što smo kontrolisali situacije ispred svog gola, ali nismo bili dovoljno opasni i ta dva boda su otišla", dodao je trener crno-belih.

Po njegovoj oceni, povreda Evertona Luiza u prvom poluvremenu je poremetila tok igre. On je rekao da još ne zna koliko je ozbiljna povreda brazilskog veznog fudbalera.

Upitan da li je pitao igrače zbog čega su bili nervozni tokom utakmice, Nikolić je odgovorio: "Nisam, niti imam nameru".

Partizan će u sledećoj utakmici u utorak gostovati Žarkovu, u osmini finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vulturesbl
Monday, 24.10.2016
19:24

Zvezda sampion

avatar
SrdjanMaksa
Sunday, 23.10.2016
22:22

Problem je bio i pre pocetka utakmice - Leonardo povucen u klasicnog bocnog levog, u 442 formaciji.. Na kontra strani A.Stevanovic, koji je suvise ''kombinovao'' sa Vuletom u najvecem broju poseda ili, jos gore - sekao ka centralnoj poziciji, cime je direktno smanjivao prostor citavom timu za manevar, umesto da je razvlacio po boku i pravio rupe za centarfore. Mene vise bole dogadjanja na istocnoj tribini, nego sam rezultat. Iskreno! Odlazak policije, u trenutku kada se grupa sa juga pojavila na istoku, da ''umiruje'' zvizduke u slucaju da se sa juga skandira ime poginulog bivseg navijaca iz komsiluka je, pa.. Ne znam, nazovite to pravim imenom ali, ako bih napisao - komentar ne bi mogao biti publikovan. Eto.

avatar
ercov
Sunday, 23.10.2016
16:02

Svi mi koji smo gledali utakmicu smo odmah posle povrede Evertona i kiksa Kljajica uvideli da nam predstoji veliki problem izjednaciti a kamoli pobediti sa onakvim timom i izvrsenim izmenama.Posle onako jadne predstave i izgubljena dva velika boda trener Nikolic je tek onda locirao uzroke remija !? Pa bolje bi bilo da se bavi kao ekspert i fudbalski kriticar a mesto fudbalskog trenera da prepusti nekom strucnjaku koji ce u toku utakmice locirati probleme svoga tima i igrackog kadra.

avatar
Anderton
Sunday, 23.10.2016
13:04

Ti si krivac br. 1. Jevtović , Kljajić i ubacivanje Božinova.

avatar
Igorinjo
Sunday, 23.10.2016
11:37

Ne brini care.

avatar
Poznavalac
Sunday, 23.10.2016
07:33

Losa igra ali tako igramo od pocetka,na nivou smo nislija i napredka..dva klasicna centarfora u timu??pa ko jos igra tako u svetu?srednji red sa jevtovicem preslab..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
12:29

Djurdjic nije klasican napadac, a mi moramo da igramo sa dva napadaca jer imamo igrace za to, a sada nemamo toliko dobrog centralnog veznog da bismo igrali 4-2-3-1. Juventus igra sa dva spica, Dibala malo povuceniji i Iguain izraziti centarfor, ko kaze da svi moraju da igraju 4-3-3 ili 4-2-3-1?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
00:49

Stevanovic- Vulicevic, Ostojic/Gogua, Milenkovic, Miletic- Everton,- Stevanovic, Marjanovic, Leonardo- Djurdjic, Djurdjevic. Klupa: Jovicic, Gogua/Ostojic, Radin, Jankovic, Mihajlovic, Vlahovic, Jovanovic.nOvaj tim i ovih 18 treba, Kljajic, Balazic (njega potenciram jer mu sada istice ugovor i ne vidim smisao forsiranja tog igracica koji jednostavno NIKAKO ne ume glavom da pogodi okvir gola, a i u polju je dosta slab i neubedljiv na tom planu, stavljam akcenat na nepreciznost glavom jer nam je esencijalno da imamo takvog jednog u timu, a on to ipak nije!!!), Jevtovic, Kosovic i Bozinov vise nikada ne bi smeli da budu u protokolu, Ilic treba da se oprosti koliko vec sutra ako ima obraza jer iritira svojim postupcima, preostaju jos Bogosavac, Djurickovic, Damnjanovic.18/6/3.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
00:10

Po sezdeset i peti put (u mom slucaju verovatno ide i jedinica ispred te cifre Hahaha): Stevanovic- Vulicevic, Ostojic/Gogua, Milenkovic, Miletic- Everton (Radin neka ga sad zameni, nikakav Jevtovic ne dolazi u obzir i tacka!)- Stevanovic/Jankovic/Mihajlovic, Marjanovic, Leonardo- Djurdjic, Djurdjevic. Klupa: Jovicic, Gogua/Ostojic, Radin, Jankovic/Ilic, Mihajlovic, Vlahovic, Jovanovic. Kad malo bolje razmislim, Ilic vise ne treba da igra, bolje cak i vratiti Nisica ili malog BIrmu sa pozajmice i gurnuti u vatru i jednog i drugog ako treba. Brate mili, ako nisi u stanju da izgladis to sa Sedrikom, a ne deluje da te to bas preterano zanima, podnesi ostavku.

avatar
ristiko PFC
Sunday, 23.10.2016
00:03

Loše je sve ovo , ne samo današnja utakmica nego jednostavno sve utakmice pod njegovim vođstvom... ok neki će reći ima rezultate ,ali mene više interesuje sama igra jer kada odemo u kvalifikacije za evropu tamo da bi došli do grupa moramo pored velike sreće da imamo i neku igru... razumijem da mu treba vremena da uspostavi taj neki njegov sistem ,ali kao što sam rekao ne sviđa mi se to uopšte... najviše me nervira što forsira A.Stevanovića ,a nisam uskorije vrijeme vidio netalentovanijeg igrača od njega u Partizanu (običan trkač), Kljajić je naravno kiksnuo jer nema kvalitet da bude prvi golman, Vuličević je teški prosjek i da iole vrijedi već bi ga odavno utopili, dva zadnja vezna u kombinaciji sa panjevima u napadu znači nedostatak kreativnosti na terenu... mali Mihajlović i Janković igrači koji mogu da naprave razliku su prikucani za klupu i to je to... kakva nam je uprava takav nam je i trener i igra... loše, loše , loše... PFC

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
12:29

Za sve si u pravu osim za Alena, nije bas da je samo trkac. Ni Jankovic nam ne blista...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
23:58

Jesu li oni izmeti sa juga na bilo koji nacin obelezili pet godina tragedije?!?!?!

avatar
Anderton
Sunday, 23.10.2016
13:06

nisu, međutim i na istoku se svašta dešavalo..baš mučno predveče

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
14:11

P.S. Jesi li primetio da novinari uopste ne osudjuju napad gamadi koja dolazi sa juga sto budi se, zar treba da dodju ultrasi na Istok (stara skola) pa da oni mogu konacno da pisu da je bila tuca jer je tuca samo kad se biju dve strane a ne kada jedna bije drugu iako opet ostaje pitanje sta ako policija konacno resi da radi svoj posao posto bi onda prijave dobili samo oni koji su se branili posto su ovi sto napadaju profesionalci pa niko ne sme da ih dira, milice male...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
13:54

Znam, sve sam video. Oni jesu to obelezili, mi cemo sutra doziveti i konacan poraz i tu nam dolazi kraj. Pitanje je i da li smo zasluzili da nam bude bolje...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
22:13

Opet ti nista neces menjati, tvrdoglav si do panja, a mislis da je to pozitivno!