Nikolić: ''Izvanredna utakmica!'' Rastavac izvlači pouke...

Autor: Beta Beta
subota 01.04.2017.
21:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Radničkog i zahvalio se navijačima koji su učinili da se crno-beli u Nišu osećaju kao kod kuće.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Nišu ekipu Radničkog sa 2:0 u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

"Red je da se pohvali lep fudbalski ambijent u Nišu. On, u principu, skoro uvek i jeste takav. Niš je prava fudbalska sredina sa tradicijom igranja ozbiljnih utakmica još iz vremena stare Jugoslavije.

Lepo je igrati u Nišu i prava je šteta što podloga nije u boljem stanju. Pre svega, šteta za Radnički, a onda i za sve timove koje dolaze u goste. Uprkos lošem terenu, mislim da je viđena izvanredna utakmica. One i moraju biti takve kada ima ovoliko publike"
, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

"Čini mi se da je naša pobeda potpuno zaslužena, da smo u najvećem delu utakmice bili bolji rival, pogotovo na početku prvog poluvremena kad smo promašili ogroman broj šansi. Jedini period naše loše igre je poslednjih dvadesetak minuta prvog poluvremena kada smo počeli da radimo ono što inače ne radimo... Imali smo kontrolu igre, čini mi se da je zaslužena pobeda Partizana", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je čestitao svojim igračima na nizu od 24 utakmice bez poraza.  

"Imamo izvanrednu seriju od 24 utakmice bez poraza, ali ona nas još nigde nije dovela. Ali, ako nastavimo ovako sve do samog kraja, onda i nemoguće postaje mkoguće. Zahvalnost našoj publici, koja nas je i ovde ispratila i učinila da se i ovde u Nišu osećamo kao kod kuće", rekao je Nikolić.

Trener Radničkog Milan Rastavac čestitao je Partizana na, kako je rekao, zasluženoj pobedi i dodao da je beogradska ekipa dominirala u većem delu utakmice i stvorila veći broj prilika.

"Mi smo imali problem uvek kada je prostor koji je trebalo da branimo bivao nešto veći. Naravno, mi smo to znali, znaju to svi drugi, ali protiv Partizana to ne vredi puno. Trudili smo se da zatvaramo one strane sa kojih smo želeli da budemo manje ugroženi, ali nismo uspeli da smanjimo broj njihovih kontri. Uz sve to, imali smo neke svoje prilike, ali da bismo imali pozitivan rezultat, potrebno je da neku priliku realizujemo, a i da oni u tome ne uspeju", rekao je Rastavac. 

"Bili smo deo lepe predstave, sada nam ostaje da izvučemo pouke iz ove utakmice i da u narednim pokušamo da izvučemo što veći benefit", dodao je on.

Partizan u narednom kolu dočekuje Radnik, dok Radnički gostuje Vojvodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 02.04.2017
02:29

Samo napred Partizan... iskreno za dve klase smo bolji nego ranijih godina... vidi se veliki napredak... svaka cast str stabu i igracima...