Nikolić imao samo jednu zamerku nakon Levskog

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.02.2017.
18:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon četvrte kontrolne utakmice koju su fudbaleri Partizana odigrali na Kipru trener Marko Nikolić bio je jako zadovoljan, a novinarima je otkrio da je imao samo jednu zamerku.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Levskim iz Sofije (1:1) u okviru četvrtog kontrolnog susreta koji su odigrali na Kipru u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Strateg crno-belih Marko Nikolić izjavio je nakon meča da može da bude zadovoljan viđenim i da je "drugi tim" jako dobro odradio svoj deo posla.

"Odlična utakmica protiv Levskog, kome je duel sa Partizanom bio generalna proba pred nastavak šampionata. U takmičarskom smislu - najozbiljnija utakmica do sada. Mi smo igrali, da kažem uslovno, sa drugim timom, ondnoso igračima koji nisu nosili veliki teret u prvom delu Superlige. Imali smo dosta mladih fudbalera na terenu koji su jako dobro odigrali. Utakmica je bila drugačija od ostali, tvrda, disciplinovana na obe strane i ne toliko atraktivna" kazao je Nikolić nakon meča a prenosi "Mondo".

Nakon remija sa bugarskim sastavom kormilar "Parnog Valjka" imao je samo jednu zamerku na koju je skrenuo pažnju i svojim izabranicima.

"Greška kod gola Levskog, kod našeg prekida, ne sme da se događa. I fudbaleri to vrlo dobro znaju i skrenuta im je pažnja. Sve ostalo je bilo vrlo korektno, pre svega disciplina u igri i zalaganje" dodao je Nikolić.

Crno-beli su do izjednačujućeg pogotka stigli praktično iz jedine prave šanse što je Marko Nikolić pripisao kvalitetu protivnika.

"Takva je utakmica bila, bez prilika. Dosta ozbiljan meč, sa mnogo zone na obe strane, discipline, duela, borbe... Ovo je bila utakmica na mnogo višem nivou nego prethodne. Imamo u vidu da Levski vodi borbu za titulu sa Ludogorecom u Bugarskoj. Ozbiljan protivnik" kazao je trener Partizana.

Strelac gola za Partizan bio je mladi Đorđe Jovanović koji se na tekućim pripremama nametnuo sjajnim realizatorskim sposobnostima.

"Đorđe je igrač koji ima golove i tu je tačka. Neko ih ima u nogama, a neko ih nema. Njemu ne treba puno da uđe u šansu i ako mu po načinu na koji igra Partizan treba još malo da pohvata kretnja u fazi odbrane i napada. Ali je igrač koji koristi šanse i daje golove. To je veliki kvalitet" istakao je Nikolić.

Narednu utakmicu na Kipru crno-beli će odigrati protiv ruskog Urala koji je u sredu remizirao sa Čukaričkim i za koji odnedavno nastupa i bivši štoper Partizana Gregor Balažic.

"Otprilike biće isti tim koji je igrao pre dva dana, možda dve-tri izmene. Videli ste igrače koji su danas bili na tribinama, oni će igrati, ali ne mogu da kažem da je to definitivan tim" rekao je Nikolić.

Utakmica sa Uralom na programu je u subotu, a to će ujedno biti poslednja provera za crno-bele pred početak Superlige i duel sa Radom u okviru 22. kola domaćeg šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 08.02.2017
19:45

Smesan nam je prelazni rok u oba pravca, nista mi nismo uradili ove zime...

avatar
paok
Thursday, 09.02.2017
11:07

Ne znam sta si ocekivao, da dovedemo pola tima. Kako da nam neko dodje kada nema para.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.02.2017
20:45

I centralni vezni i golman jer izgleda da ni od Stevanovica nema nista (desni bek, takodje, slazem se), a na levom beku je trebao ipak neko drugacijeg profila od El Monira da dodje kad smo vec resili da menjamo Miletica...

avatar
paok
Thursday, 09.02.2017
19:06

Trebao je stoper ali neka se da sansa mladjima. Mozda jedino desni bek da je dosao ali odakle pare kada smo zaradili jako malo. Imamo previse igraca.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.02.2017
18:08

Ne pola tima nego igrace na pozicijama na kojima smo najslabiji i da to budu instant pojacanja.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 08.02.2017
19:41

Mitrović je davao golove sa 18 godina,Jovetić takođe,zašto neće i Đole?

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 08.02.2017
19:56

hoce hoce ne brini se tebra i to onog jednog datuma u martu ce u 90om haha

avatar
Povratak kralja 50
Wednesday, 08.02.2017
22:06

Pa ko kaže da neće? Naravno da hoće, a ova konkurencija može da ga učini još boljim jer Jovetić i Mitrović i nisu imali neku konkurenciju, imali su Dijaru i L.Markovića u napadu ali na klupi ne baš jake igrače, Vašingtona i Zabiju ako ne grešim.