Nikolić: "Glad za pobedama je naš adut"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 28.07.2014.
12:18
Izvor: Sportske.net

Govoreći u susret prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca, trener Partizana izneo je svoja očekivanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan u utorak putuje u Razgrad, dan kasnije će od 20 časova odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija protiv bugarskog šampiona, ekipe Ludogoreca.

Crno-beli su i minule sezone igrali sa istim protivnikom, rivali se dobro poznaju a srpski klub ima velikog motiva za revanšom.

„Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice od prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogoreca, spremni dočekuje ovaj meč.“, istakao je Marko Nikolić, koji tvrdi da motiv njegovog tima može da nadomesti finansijsku i ekonomsku razliku između dve ekipe.

„Glad za uspehom moramo da prenesemo na teren, da se borimo za svaki centimetar terena. Igramo protiv rivala koji je već tri godine zaredom bugarski prvak, protiv ekipe koja je izuzetno finansijski jaka, što je njihova prednost.“

„Mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu presudni. Oni imaju novac, mi glad za pobedama i to je naš najjači adut.“, istakao je Marko Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke