Nikolić 'ganja' sopstveni rekord

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.10.2016.
09:30
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić pokušaće u narednom periodu da obori sopstveni rekord koji je postavio u prvom mandatu na klupi crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nalazi se u sjajnoj takmičarskoj formi i već je nanizao šest prvenstvenih pobeda kojima treba dodati i trijumf u 1/16 finala nacionalnog Kupa protiv Napretka.

Prethodnu dužu pobedonosnu seriju u domaćem šampionatu Partizan je zabeležio pod vođstvom Ivana Tomića u završnici regularnog dela minule sezone kada je nanizano sedam pobeda.

Dužu seriju od ove crno-beli su imali na startu sezone 2014/2015 u kojoj je na klupi sedeo Marko Nikolić, a koja je završena osvajanjem šampionske titule. Tada je tim Marka Nikolića vezao osam pobeda, što znači da aktuelni trener crno-belih sada "ganja" sopstveni rekord.

Kako bi Marko Nikolić izjednačio svoj prethodni pobedonosni niz sa crno-belima, fudbaleri Partizana će morati da ostvare još dve prvenstvene pobede u duelima sa niškim Radničkim i surduličkim Radnikom. Ukoliko dobiju ta dva meča, Nikolić bi u meču sa Novim Pazarom imao priliku da postavi novi rekord od devet vezanih pobeda.

Sigurni smo ipak da šef stručnog štaba FK Partizan nije toliko fokusiran na postavljanje rekorda koliko na osvajanje trofeja i dobru igru svog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
09:50

Da srpski fudbal ima probleme – ima. Da ima i vrlo pozitivnih stvari-opet ima! Baš jednu takvu videli smo u subotu popodne, tokom prvenstvenog duela pionira Crvene zvezde i Partizana.nnSlavili su crno-beli minimalnim rezultatom (1:0), ali su prisutnima glavni utisak ostavile krcate tribine pomoćnog stadiona Crvene zvezde. U Ljutice Bogdana se okupilo 3.000 ljudi, a kako se može čuti mnogi su se tiskali iza golova kako bi videli najbitnije detalja duela crveno i crno-belih nada.nnPartizan je pobedio i to autogolom jednog od igrača Crvene zvezde. Crno-beli su zadržali prvo mesto, pošto posle sedam kola imaju 19 bodova. Sledi Čukarički, dok Crvena zvezda ima osam bodova manje u odnosu na večitog rivala.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
09:40

Ne da postavi nego da ga izjednaci, vec smo imali devet pobeda sa njim '14, a imali bismo i vise da nismo ispali iz Kupa. Novi Pazar 1:0, Radnicki Nis 2:1, Radnicki Kragujevac 5:0, Rad 4:2, Sloboda 1:0, OFK Beograd 2:0, Vojvodina 1:0, Javor 1:0, Jagodina 2:0. To prolece NE ZABORAVI NIKAD!!!