Nikolić: "Daleko je ovo od pravog Partizana"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.08.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net

Marko Nikolić je bio zadovoljan bodovima, ali je istakao da ima još dosta da se radi kako bi Partizan bio onaj pravi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je danas osvojio prva tri boda u prvenstvu, savladan je Javor sa 2:0 (1:0), a nakon meča Marko Nikolić je bio zadovoljan učinjenim.

"Ceo tim je položio ispit, ne samo Nemanja Miletić koji je dobio priliku", rekao je Marko Nikolić odmah po završetku meča za Arenu sport.

Kasnije je dodao da Partizan i dalje nije na svom nivou, ali da je srećan zbog pobede i činjenice da je Nemanja Mihajlović postigao gol.

"Bili smo dosta bolji, agresivno smo igrali, imali smo nekoliko šansi. Da budem iskren, daleko smo od nekog nivoa, imamo još dosta toga da uradimo. Ovo je bila psihološki teška utakmica i drago mi je da smo pobedili."

"Ovo su veoma važna tri boda, veoma važna dva gola, a važno je i za Mihajlovića koji je skinuo teret sa svojih leđa, zbog toga smo ga i odredili da šutira penal", rekao je Marko Nikolić.

"Dalek je put ispred nas. Pobeda prija svima i zahvaljujem se publici koja je bila ovde.", završio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zmaj sa Juga
Thursday, 11.08.2016
14:25

Treba pustiti Vlahovica da se menja po poluvreme sa bugarinom, a ovog Balazica prodati ili oterati, covek rupa

avatar
Friday, 12.08.2016
10:26

I Bozinov je rupa i treba da predvodi grupu igraca koji moraju da odu, moze cak i zastavu da nosi kad vec toliko voli da se slika i da postavlja to na Instu.

avatar
Nikola (*Czv*)
Thursday, 11.08.2016
01:30

Ćelavi prepotenko,poruka za tebe i taj klub: ništa od titule,OPET !!! (-6)

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 10.08.2016
23:11

Da li je moguce? Vec druha utakmica,druga konferencija za novinare,a ovaj ne place? Nesto se sa njim desilo....hm

avatar
Wednesday, 10.08.2016
22:45

Оно што је било очигледно након Војводине као дан, из првих 11 су испали Богосавац, Гогуа, Брашанац, а испао би и Михајловић да му алтернативе нису Леонардо (који је спреман скоро као да игра један термин недељно у крају) и А. Стевановић (моја тиха патња Хахаха) ...nШтета што Влаховић није бар две године старији, онај бојкотер би сад већ одавно био негде далеко од Партизана, овако се ми патимо још увек са човеком који није лоша особа, али није ни добар играч.nНажалост, ни Ђурђић не може баш ништа све док не дође та 9-ка, а то се већ могло наслутити из његове прве изјаве при доласку у клуб само што су је многи погрешно разумели и интерпретирали. Дакле, ово је још и личило на нешто, стварали смо шансе, најзад смо им и дали те голове. Наравно, нисмо могли без киксева позади, али смо дочекали и прву победу у 4. колу.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 11.08.2016
09:36

A sta je rekao Djurdjic,ako mogu da znam.

avatar
Thursday, 11.08.2016
15:05

Da bi vise voleo da Partizan igra sa dva napadaca jer za sebe kaze da nije individualac i majstor fudbala te da mnogo zavisi od ekipe, ali da moze dosta da pomogne. Izjavio je tad da bi definitivno vise voleo da igra sa jos jednim partnerom u napadu.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 10.08.2016
22:22

Daleknd jeste,samo je ime ostalo od partizana ali to se i znalo kada su u klub dosli vazura,iliev,vucelic,vuletic.

avatar
ercov
Wednesday, 10.08.2016
22:09

Bas tako,daleko je ovo od sampionskog Partizana i od onoga sto bi navijaci zeleli da gledaju kada moramo jos uvek da se oslanjamo na kapitena svih 90 minuta a Bogu hvala, koje je odigrao perfektno i puno doprineo ovoj pobedi.Djurdjic je u odnosu na Bozinova nula i ne mogu da oprostim Ilijevu i Tomicu na njegovom dovodjenju za onolike pare. Milenkovic je buducnost Partizanovog odbranbenog zida i zato mora uvek biti u prvoj postavi dok ovaj Miletic i pored dobre premijere ima stofa da jos vise napreduje.

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 10.08.2016
23:40

Da li si video da su Everton, Radović i Đurđić trčali umesto Ilića, Mihajlovića i Božinova koji su bili smešni na terenu. Ilić je pogrešio kad je bio pod pritiskom da odigra ili kad je hteo da da završni pas. Mihajlović je driblao u levo i centrirao nikome i šutirao par puta daleko preko/pored gola. Božinova bolje da ne komentarišem, živi očaj, niti može da trči, niti se bori, niti se trudi, niti učestvuje u igri, jedino što ulazi u šanse, ako uđe u 4-5 šanse postoje šanse da da gol, ako uđe u manje od 4 samo nas još skuplje koštaju njegovi promašaji. Sa njim kao sa igračem manje, ma još gore jer kad imaš igrača manje ne oslanjaš se na Božinova, a ovako nam samo proda napade i šanse. Đurđić je u očajnoj formi, a bio je do danas i Radović, a danas je bio najbolji kod nas.

avatar
Дејан Илић
Thursday, 11.08.2016
00:32

Sa Durdjicem treba imati strpljenja ne moze on tako brzo da udje u formu ipak je bio dugo povredjen i nije igrao jer da jeste nebi ni bio u Partizanu. Trebace mu jos nekoliko nedelja u najboljem slucaju. Sto se Bozinova tice mislim da ce mu ova formacija sa dva spica pomoci dosta jer on nije igrac koji moze da igra sam u napadu ali i za njega ce opet biti potrebno vreme jer se nece odma navici na ovaj sistem.

avatar
Jedan jedini
Wednesday, 10.08.2016
21:40

kao sto sam rekao samo Bogosavca izvaditi i Brasanca...vec je bolje....

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 11.08.2016
09:50

Bolje da ga svi izvade iz sneze,al tesko :)

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 10.08.2016
21:39

Balažic je plakao preko novina da igra u evo dobija šansu i u obe utakmice pokazuje da je trenutno 4.štoper u Partizanu. Mile tić umesto Bogosavca je odlična izmena. S.Ilić je trebao da završi karijeru još pre dve godine i tu realno treba da igra Leonardo. Božinova je u prošloj pogodio prečku sa 6m, u ovoj sa 3m, u sledećoj će verovatno sa gol linije. On nije za Partizan! Moramo da dovedemo pravog napadača i sa ovakvim Radovićem, onakvim Jankovićem i boljim Mihajlovićem nema nam ravni u ovoj ligi, samo ako suđenje bude kao danas.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 10.08.2016
23:12

Nema vam ravnih u ligi sa takvim timom...ako mi,Vosa i jos pqr klubova izadjemo iz iste :)

avatar
Play Fair Today
Wednesday, 10.08.2016
21:27

Zna Marko koliko Partizan moze. Kao sto sam rekao pre utakmice, treba uvek poceti s dva napadaca i Miletic je definitivno preuzeo palicu od mladjeg Bogosavca. U odbrani se mora imati makar jedan iskusniji i drago mi je videti slovenca opet na svom mestu. Sto se tice napada, tu najvise ima mesta za napredak i rotaciju. Ceka se Jankovic, Leonardo ne treba da igra sve do zimskih priprema. Jasno je kako ekipa treba da izgleda ubuduce - Saranov, Vulicevic, Balazic, Milenkovic, Miketic, Everton, Ilic (Brasanac), Neca, Jankovic, Radovic i Bozinov (Djurdjic).. trenutno bugarin ulazi u bolje sanse, vidi se koliko se trudi i sve dok Djurdjic ne udje u formu treba da igra.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 10.08.2016
21:11

sva sigurnos krece od odbrane sta znaci jedna intrvcija pri krju 1poluvremena

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 10.08.2016
20:44

Slažem se sa Markom. Pobeda je važna, ali još važnije je samopouzdanje koje su igrači dobili ovom utakmicom, a vidi se da Partizan može mnogo bolje da igra od ovoga.

avatar
Wednesday, 10.08.2016
20:40

Nikolicu, dobro je sto si dosao to jest vratio nam se, ali veoma je zalosno stanje bez napadaca, a nadam se da si (dovoljno) svestan da mi bez toga nikako ne mozemo da budemo prvaci i na to jos dodaj(te) i desnog beka- bilo bi pozeljno dovesti cak i neki tandem koji je ranije vec saradjivao kao kad su se kod nas obreli Vulicevic i Skuletic, bilo bi tu i dosta simbolike:-D Inace, ako ovako nastavi, Balazic ce mi bas postati omrazen do zla Boga i stvarno cu se pokajati za sve one pohvale. Ako vidis zamenu, PRODAJ GA vec ovog leta!

avatar
Petar Petar
Thursday, 11.08.2016
00:37

Balazic je najveca truba u ovom ocajnom skupu koji nastupa za Partizan. Sva sreca da su konacno sklonili Bogosavca koji je opasno poceo da podseca na onog Petrovica iz prosle sezone. Bozinov i Djurdjic su najsmesniji tandem spiceva koje sam u zivotu gledao, jedan ulazi u sanse i masi nemoguce, a drugi sansu ne moze da vidi. Ilic kada se umori posle petnaest minuta treba mu dva minuta kad ima lopu kod sebe da se seti sta da odigra. Sve u svemu ovo je parodija Partizana. Ekipa koja hoce i mora da pobedjuje, a niti ima pojma kako, niti moze da izvede to sto treba. Bice ovo veoma mucna polusezona. Ja i daje ne mogu da verujem da smo mi kupili ovog Bugarina. Za Djurdjica bih tek svasta rekao, ali ajde da mu dam jos malo vremena. Ovo sto trenutno pokazuje je po meni neverovatno neznanje. Neca kao s Marsa da je pao i po igri i po faci kad mu je prikazu :). Sve u svemu, ne zavidim Marku ni malo.

avatar
Thursday, 11.08.2016
18:10

P.S. Ne bih se previse zaletao sa Mileticem, jeste on korektan igrac, ali nije bas ni neki vrhunski bek da bismo padali u trans zbog njega kako neki umeju...

avatar
Thursday, 11.08.2016
11:22

Treba prodati Balazica iako je iza sebe imao taj veoma dug period oporavka, profesionalni sport je surov, a(li) Greg ima ugovor samo do kraja godine i racunica je tu jasna. Moj savet i moja preporuka su da Djurdjica ipak posmatrate kao drugog napadaca, kao nekog slicnog Danku Lazovicu, covek moze da deluje i po krilu, moze cak i ofanzivnog veznog, dakle, ne moze previse da uradi bez podrske u samom spicu napada jer deluje malo povucenije i tu se najbolje i snalazi jer voli da ucestvuje u igri ako ne pri samom zacetku svake akcije, a onda sigurno na nekih 25-30 m od gola. Ako se ostane pri ovoj formaciji 4-1-3-2, Mihajlovic ce se naci u velikom problemu jer ne postoji u defanzivi, a ova promena ga opterecuje iako bi njegov ucinak u tom segmentu uvek morao da postoji bez obzira na nasu postavku, ali ovo ga sad vec poziva na vecu odgovornost koju nece moci da izbegne cak i ako se Djurdjic i dalje bude vracao kao lud, a to je do sad uvek radio pa i ako iza sebe bude imao Miletica kojem je defanziva mnogo jaca strana nego Bogosavcu. Kad se prelazi sa 4-2-3-1 na (bilo koju varijaciju kojih danas ima nekoliko u praksi) 4-4-2 (ovo nase je tzv. dijamant verzija), to umnogome rasterecuje i tog najisturenijeg u spicu, ali i bekove jer ovi ispred njih vise i nece stajati tako visoko (doduse, u nasoj ligi ta razlika vrlo cesto ume da bude i minimalna da se ni ne osete prelaz i promena), a na sredini imas jednog igraca manje koji prakticno prelazi u napad. PRVI TIM: Stevanovic- ?, Gogua/Ostojic, Milenkovic, Miletic- Radovic (sve dok se ne vrati Jankovic, a onda cemo vec videti), Marjanovic, Everton, Leonardo- ?, Djurdjic. KLUPA: Saranov, Ostojic/Gogua (Stevanovic da bude cetvrta opcija, imamo tu i Bosnjaka- ja bih kupio jednog jos stopera, ali propalo je sve kad smo doveli Ostojica), Vulicevic, odnosno, Bogosavac (ovo ce zavisiti od potrebe) Ilic (polako da se da sansa Nisicu, a Brasanca sad da prodamo jer ne mogu vise da citam vase kritike na njegov racun, samo zato, a ne zato sto je los jer zaista nije, ali je lik vec prezasicen itd.), Djurickovic, Mihajlovic (Stevanovica obavezno prodati, Golubovica nekome pozajmiti, a bogami i Damnjanovicev status resiti i definisati), Vlahovic. Dakle, jos dvojka i devetka sad da se dovedu kad vec ne mozemo peticu tj. sesticu (Bozinova nismo kupili, btw) pa sta nam dragi Bog da...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 11.08.2016
09:33

Ja sam vam lepo rekao jos zimus,da je 0 od stopera,ti si ga tada,pa i do skoro stavljao u prvu postavu,jednostavno covek jos od onih kikseva protiv Bilbaa,otvorio mi je oci,a i mislim da svi igraci koji su igrali u jesenjem delu sapmpionata,od Kljajica do Bozinova,trebaju da se oteraju.

avatar
Thursday, 11.08.2016
09:07

Ne znam sta da kazem, valjda ce biti bolje...