Nikolić čestitao igračima Partizana, ali ima nešto što mu mnogo smeta

Autor: Beta Beta
nedelja 30.04.2017.
18:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa upisala važnu pobedu protiv Napretka i dodao da veruje da tim može da završi Super ligu Srbije bez poraza.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Napredak sa 3:1 u 33. kolu Super lige Srbije.

"Čestitke igračima Partizana na još jednoj pobedi, važnoj pobedi. Napredak je bio vrlo organizovan u zoni, što smo i znali i za šta smo se spremali. U prvom poluvremenu smo imali ogroman posed lopte, ali bez šansi, bez rizikovanja, slabo smo išli napred, kao da smo čekali da se nešto desi a da mi to ne uradimo", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

"Uz ogroman posed nismo imali ono što treba da ima tim koji želi titulu, nismo imali energiju da igra ka napred i da želi da pobedi", dodao je on.

"U poluvremnu smo izvršili neke korekcije, dali smo i brzo gol i onda smo videli razigran i rastrčan Partizan… Mnogo mi smeta ovaj gol koji smo primili u poslednjem mintu, odraz je opuštanja, a to ne sme da se dešava Partizanu", rekao je Nikolić.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Super lige sa tri boda više od Crvene zvezde. U naredom kolu crno-beli gostuju Javoru.

"Ja i dalje duboko verujem da ćemo imati snage da ovo završimo ovako kako traje već 31 utakmicu", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke