Nikolić: ''Bravo, Vojo Stankoviću! Samo tako nastavi!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.07.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Marko Nikolić izrazio je zadovoljstvo izdanjem svog tima u meču protiv Šturma, ali je posebno želeo da pohvali iskusnog defanzivca Vojislava Stankovića za sve ono što pruža na treninzima i utakmicama u poslednje vreme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su u prvoj proveri od početka priprema u Sloveniji ekipu austrijskog Šturma sa 1-0, sjajnim golom mladog Andrije Živkovića.

Posle meča, trener Marko Nikolić pohvalio je svoj tim za ono što je prikazao na terenu, uz manje zamerke kad je u pitanju koncentracija u završnici akcija.

''Dobra utakmica, mislim da smo bili bolji rival. Jedina mala zamerka je na nedostatak mirnoće u završnici, to predstavlja neki problem, ali sam u suštini zadovoljan. Nije bilo nešto spektakularno, ali jeste vrlo korektno.

Živković je veoma lep gol dao, čestitam mu. Imamo igrače koji imaju to u svom repertoaru, kao što je Drinčić, Saša Marković... U prvom poluvremenu smo probali sa tri napadača, u drugom sa dvojicom klasičnih i kao što sam rekao, uglavnom sam zadovoljan''
, istakao je Nikolić.

A onda se trener Partizana osvrnuo na rad i ponašanje iskusnog štopera Vojislava Stankovića, za koga smatra da nema adekvatan status u klubu u odnosu na ono što prikazuje na terenu.

stankovic

foto: partizan.rs

''Voja Stanković je pokazao veliku stabilnost, dominaciju u skoku, mirnoću u igri i veliku želju i mimo svakog mog običaja želim da ga istaknem, zaslužio je to, ali od njega očekujem da ovako i nastavi. Mislim da njegov status u klubu nije adekvatan onome što pruža na treninzima i utakmicama. A po tom pitanju apelujem i na navijače da to prepoznaju''
, poručio je Nikolić.

A navijači očekuju pojačanja...

''Biće pojačanja, ja se nadam već u narednih dva-tri dana. Oko Vujadinovića pregovori baš dugo traju, mislim da je vreme da se konačno nešto odluči...'', istakao je Nikolić, ali prema poslednjim informacijama od Vujadinovićevog dolaska neće biti ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke