Nikolić baš promešao karte, Lalatović ne menja dobitnu kombinaciju (SASTAVI)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.08.2016.
18:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana i Vojvodine od 19 sati igraju derbi trećeg kola Superlige Srbije, što će biti debi povratnika Marka Nikolića.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić kao što je i najavio, izvršio je nekoliko izmena u timu, u odnosu na prošli meč protiv Napretka kada je na klupi sedeo Ivan Tomić.

Balažic igra na mestu štopera, dok je šansu dobio i Stevanović, a napad predvodi Valerij Božinov!

S druge strane, trener Novosađana Nenad Lalatović izveo je gotovo identičan sastav kao sa meča protiv Dinamo Minska u Brestu.

Jedino je Maksimovića zamenio Micić na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Partizan (4-1-3-2): Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac - Everton - A. Stevanović Brašanac, Mihajlović - Radović, Božinov.

Vovjvodina (4-2-3-1): Kordić, Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić - Mićić, Paločević - Babić, Meleg, Malbašić - Trujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 07.08.2016
20:44

Šta sad? Kako je Nikolić vodio ovu utakmicu, ne bi ni ekonom tako glupo. Ali problem je očigledno u nameri da se Partizan uništi i oni to uspešno rade. Pisao sam već, važno je ovo izdržati. Posle kiše sunce. Ove sezone ćemo se teško izboriti za Evropu u idućoj. Znači, potrebno je sređivati stvari unutar kluba, ako se želi opstanak Partizana.

avatar
Monday, 08.08.2016
01:23

Zaista, ocajno je odradio ovu utakmicu, ne mogu da verujem sta sam gledao.

avatar
Play Fair Today
Sunday, 07.08.2016
19:54

Strasan udarac za FK Partizan kao klub. Ne pamtim ovako lose igre a nisam ni ocekivao nista bolje od kluba u kome se ne zna ko snosi odgovornost.

avatar
magister
Sunday, 07.08.2016
19:11

Balažić umesto Milenkovića i Stevanović umesto Jankovića, to su dve izmene, uz prikaz 4 4 2, ali je skoro sigurno da će Radović igrati ono što igra inače, što je igrao i kod Tomića, sa dosta slobode u igri. Usput, 1 0, polukontra, Meleg sjajan... Dok je igrao Milenković - nismo primili gol, otkako su prednost dobili iskusniji, Ostojić pa sad Balažić, rezultati su evidentni. Ajmo crno-beli. Prvo zbogom triju V, pa onda do titule.

avatar
Poznavalac
Sunday, 07.08.2016
19:07

Lose ovo izglnda.Kakav bre balazic??pa covek je najveca rupa koja je igrala u partizanu.gde su ilieve bombe?auu..kakva majstorija melega!!upravu motkama napolje iz kluba,jedino je to spas.

avatar
paok
Sunday, 07.08.2016
18:39

Izbaci Bogosavca i Stevanovica, od njih nikakve koristi.