Nikola Ninković – Konačno pravi!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 16.03.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net

U centru pažnje Partizanovog trijumfa nad ekipom Rada stoji NIkola Ninković!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ekipa Partizana je slavila tokom vikenda, poražen je bivši klub trenera Marka Nikolića.

U pobedi nad Građevinarima istakao se Nikola Ninković, fudbaler Partizana koji ovog proleća definitivno potvrđuje talenat koji poseduje.

Trebalo mu je vremena da 'proradi', ovih dana ubira plodove vrednog rada i truda, nakon perioda obeženog velikim turbulencija za koje se vezuju pre svega negativne stvari.

Sve je iza njega, vrednim radom je pobedio 'bubice'.

„Ništa se nije desilo preko noći, iako možda tako deluje. To je zapravo proces koji traje određeno vreme i koji je učinio da se oseti napredak u svim segmentima moje igre. Zato sam i zahvalan treneru Nikoliću i saigračima, koji su verovali u mene i kada je bilo najteže.“

„Trener me bodri svakodnevno i znam da ima velika očekivanja i da misli da mogu još bolje. Najbitnije je da mi se samopouzdanje vratilo, a najvažnije to da smo počeli da pobeđujemo i igramo bolje.“, rekao je u izjavi za današnje izdanje 'Sporta' Nikola Ninković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jug Grobarima Revolt
Monday, 16.03.2015
11:56

Z. Zivkovic- Bandalovski, Balazic, B. Ilic, Volkov- Drincic, S. Ilic- Babovic- Grbic (A. Zivkovic),nNinkovic- Kojic. Lukac, Stevanovic, Cirkovic, Brasanac, Lukic, A. Zivkovic (Grbic) i Saponjic. #27/13#