NIKO ne zna kada će Drinčić ponovo na teren!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
11:13
Izvor: Sportske.net

Ostanak Nikole Drinčića u Partizanu ove jeseni mnogi su tumačili i kao najveće pojačanje crno-belih u minulom prelaznom roku, ali povreda koju je doživeo u Kragujevcu ga je odvojila od terena. I čak ni lekari ne mogu da procene kada će trener Nikolić moći

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nikola Drinčić će dugo pamtiti utakmicu na kragujevačkom ''Čika Dači'', nažalost, ne po dobru.

On je tada u jednom duelu dobio nezgodan udarac u leđa, da bi se potom ispostavilo da je to bio udarac koji će ga na duži period odvojiti od terena.

On je već propustio mečeve sa Bežanijom, Asterasom i Mladosti u Lučanima i u tim utakmicama se jasno videlo koliko su crno-beli neubedljivi i bezidejni na sredini terena.

A ono što je dodatni problem u celoj priči, jeste da Partizan posle prvenstvene pauze očekuje 147. večiti derbi, a da lekari čak ne mogu da daju ni okvirnu procenu kada bi iskusni vezista mogao da se vrati u takmičarski ritam.

Zašto je to tako, u izjavi ''Novostima'' pokušao je da objasni klupski lekar Partizana dr Ilija Rosić.

''Mi smo učinili sve što je u našoj moći, ali je pre svega potrebno vreme da se Nikola potpuno oporavi. Udarac u trtičnu kost, gde su oštećeni nervi, stvara strašan bol, iako deluje da nije tako opasno. Njemu je sada nekih 30 odsto bolje nego posle povrede, ali je zaista teško davati procene o njegovom povratku na teren'', zaključio je Rosić.

Podsetimo, Nikola Drinčić je i u prethodnom derbiju, proletos u Humskoj, pokazao koliko znači crno-belima, a navijači Partizana sigurno nisu zaboravili onaj njegov sjajan gol iz ''slobodnjaka''.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke