Nije sve tako crno – Milijaš želi da ostane!?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.06.2014.
10:58
Izvor: Sportske.net

Iako je fudbaler koji je prvi na spisku kada su dugavanja Crvene Zvezde u pitanju, kapiten ovog tima, Nenad Milijaš, spreman je da smanji svoja potraživanja prema klubu iz Ljutice Bogdana, prenosi Sport.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kapiten Crvene Zvezde, Nenad Milijaš, spreman je na dogovor sa upravom tog tima oko njegovog ostanka na Marakani i naredne sezone.

Nenad Milijaš ima još jednu godinu ugovora sa Crvenom Zvezdom, a sigurno je da neće zatražiti raskid ugovora i da se neće obratiti Arbitražnoj komisiji FSS zbog neisplaćenih dugovanja.

Finansijska situacija u klubu je veoma teška, ali u narednih nekoliko dana se očekuje da uprava raspodeli sumu od 250 hiljada evra koja je dobijena od ''Gasproma'' kao nagrada za rezultate u prethodnoj sezoni.

Kako će na Marakani raspodeliti tu sumu ostaje nam da vidimo, sigurno je da razmišljaju u pravcu da su kvaliteti i iskustvo Nenada Milijaša potrebni za narednu sezonu i da kapiten treba da ostane.

Hoće li se to desiti i hoće li Nenad Milijaš i uprava Crvene Zvezde pronaći zajednički jezik ili će kapiten put inostranstva, videćemo u narednom periodu. Među zainteresovanim klubovima se pominju grčki i kiparski klubovi, kao i Kajzerslautern, ekipa koja se pominjala i u januaru ove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke