Ni ovo Božinov nije pretvorio u gol!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.12.2015.
19:41
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov završio je jesenji deo sezone na deobi drugog mesta liste najboljih strelaca u Superligi, ali je i danas uspeo da zapanji navijače jednim od svojih mnogobrojnih promašaja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Letošnje pojačanje crno-belih donelo je Partizanu u sredu desetu ovosezonsku pobedu pogotkom u 84. minutu duela sa čačanskim Borcem.

Bugarin Valeri Božinov postigao je jako lep gol iz pozicije u kojoj samo vrhunski igrači uspevaju da se snađu, čime je napadač Partizana dokazao da još uvek poseduje klasu.

Dvanaestim golom u jesenjem delu sezone Božinov je dospeo na deobu drugog mesta liste najboljih strelaca domaćeg šampionata, ali navijači Partizana i pored toga ne mogu da budu zadovoljni njegovim učinkom.

Kada bi se napravila lista stopostotnih prilika u kojima se Valeri Božinov našao u jesenjem delu sezone videlo bi se da je Bugarin preveliki potrošač lopti i da na nekoliko promašaja dolazi po jedan gol.

Tako je bilo i večeras!

Za devedeset minuta igre Valeri Božinov se našao u tri sjajne prilike pre nego što je iz četvrte, najmanje izgledne, uspeo da postigne pogodak.

Osim dve odlične prilike iz prvog dela igre Valeri Božinov je u 63. minutu promašio "penal" pošto je posle odličnog prijema loptu neometan plasirao pored stative.

Normalno je da je golom Božinov uspeo da anulira te promašaje ali su oni mnogo puta u tekućoj sezoni skupo koštali Partizan i nema sumnje da bi Bugarin sa malo boljim procentom realizacije mogao da bude gol mašina kakva je potrebna Partizanu.

Још један у низу промашаја Валерија Божинова!

Posted by Супер Лига on Среда 16. децембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MADJIONICAR_SAM
Wednesday, 16.12.2015
22:15

tevez u pokusaju , samo nikako da proradi

avatar
Wednesday, 16.12.2015
21:50

On da nije pao na niske grane nikad ne bi došao u Partizan.Ja mu i ne zameram kad promaši gol već kad ne ide na loptu i kad stoji i čeka da mu se stvori šansa.Mogao bi za promenu sam sebi da stvori koju šansu a ne da mu sve Živković servira.

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 16.12.2015
21:17

Rekao bih Skuletic 2, ali onaj je mnogo vise uopste ulazio u sanse. Ovaj je Skuletic bez S.

avatar
Djordje Petrovic
Wednesday, 16.12.2015
21:01

Aaaa ovo nam je najbolji strelac...

avatar
bobar84c
Wednesday, 16.12.2015
20:57

Kad prodate oumarua uplatite ovom par casova kod vieire

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 17.12.2015
00:11

Videćeš njegov sledeći transfer i učinak u novom klubu.Ni jedan plaćeni transfer ,uglavnom pozajmice i free transfer ,a u poslednje tri godine 6 golova.Onda odjednom bljesne u premijerovoj ligi gde ga kao i večeras okruži pet igrača ali niko ne sme da ga napadne i kao šlag golman se baca na kontra stranu...Real ili Barsa ,mada pre barsa jer je bolji od Neimara i Suareza trenutno.

avatar
Gorann
Thursday, 17.12.2015
06:06

Dao vama dva gola. Sto ga niste napadali? Sto se golman baca na kontra stranu?

avatar
Wednesday, 16.12.2015
20:46

Čuvena Božinova 'pečenica od noge',uredu je da je i taj 1 uspio spakovati bez mašnice !