Ni Đuka, ni Leo - Znate li ko je proglašen za najboljeg igrača kola?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.05.2017.
12:36
Izvor: Sportske.net, superliga.rs

U senci Partizanovog trijumfa u Nišu, još neki superligaški igrači su juče zablistali.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Tako je, na primer, Milan Bojović upisao het-trik u pobedi ekipe Mladosti iz Lučana nad Napretkom, kojom su Lučanci ''overili'' plasman na evropsku scenu, naravno ako dobiju licencu do kraja meseca.

Ipak, on je dva od svoja tri pogotka postigao iz jedanaesteraca, pa je Superliga na svom sajtu dala prednost Ognjenu Ožegoviću iz Čukaričkog koji je proglašen za najboljeg igrača 36. kola.

Napadač ''Brđana'' je takođe ostvario het-trik u ovom kolu, i to u ubedljivoj pobedi njegovog tima na gostovanju u Novom Pazaru (5:0).

''On je tokom čitavog susreta sjajno sarađivao sa saigračima, dobro se kretao, uvek bio na pravom mestu i na muke stavljao odbranu domaćeg tima. Fantastičan učinak mladog napadača nikako nije mogao da nam promakne, pa nismo imali ni najmanju dilemu u izboru za najboljeg igrača 36. prvenstvenog kola'', navodi se u obrazloženju Ožegovićevog izbora na sajtu Superlige.

Inače, Ožegoviću je ovo drugi put od početka sezone da je proglašen najboljim igračem kola. Prethodno mu je to uspelo u 30. kolu, kada je bio dvostruki strelac potiv Voždovca.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke