Ni Boakje, ni Boaće, on je RIČMOND BOAĆI! I evo zbog čega je došao u Zvezdu!

Autor: Beta Beta
utorak 31.01.2017.
17:45
Izvor: Beta

Slično kao kada je letos u Zvezdu došao Gelor Kanga, u početku je bilo dilema oko izgovora imena najnovijeg Zvezdinog pojačanja, valjda je sada i ta dilema rešena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da je veoma srećan što je došao u srpski klub, posebno zbog navijača o kojima zna mnogo i da se najviše raduje "večitom" derbiju.

"Zvezda je klub koji je bio šampion Evrope, koji ima fantastične navijače i veoma sam srećan što sam došao. Navijači su strašni i mislim da je to dobro, da nam pomažu da pobeđujemo.

Napadač sam i došao sam da postižem golove i rešavam utakmice",
rekao je Boaći novinarima u Pafosu, na Kipru.

On će narednih godinu i po dana igrati na pozajmici iz italijanske Latine, posle čega će Zvezda imati pravo da otkupi njegov ugovor. 

"Očekujem da ću postizati golove i pobedjivati u novom klubu, a verujem da će svi posle prvih šest meseci biti zadovoljan mojim učinkom u klubu. Verujem da ću dati puno golova", kazao je ovaj 24-godišnji napadač iz Gane.

Boaći je naveo da odavno zna za Zvezdu, posebno zbog navijača i ekipe koja je 1991. godine bila šampion Evrope, s obzirom na to da, kako je rekao, mnogo prati fudbal.

Posebno interesovanje je pokazao za "večiti" derbi protiv Partizana, o kom mu je pričao sunarodnik i prijatelj Prins Tejgo, koji je nastupao za crno-bele.

"Tejgo mi je rekao da je 'večiti' derbi kao rat. Oduvek sam voleo da dajem golove u derbijima i važnim utakmicama i zbog toga me je zanimalo ko je bolji od ta dva kluba", istakao je Boaći.

Kazao je da je ragovarao sa sunarodnikom Abrahamom Frimpongom, koji je ranije tokom januarskog prelaznog roka došao u Zvezdu.

"Rekao mi je da su ljudi u Srbiji veoma dobri, što sam i sam video dok sam bio u Beogradu, a da je Zvezda najbolji klub u zemlji", kazao je Boaći i dodao da je pre dolaska u Zvezdu razgovarao i sa Li Adijem i Haminu Dramanijem, koji su takodje nastupali za crveno-bele.

Upitan za poziciju na terenu koja mu najviše odgovara, Boaći je rekao da uglavnom igra kao centralni napadač, ali da može i po krilima, u zavisnosti šta bude želeo trener i kakva je formacija.

On je rekao da je spreman da se odmah stavi na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću i da je u takmičarskom ritmu.

Boaći je pre nekoliko godina važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Italiji, u koju je došao sa 15 godina. Bio je u brojnim klubovima, uključujući Juventus.

Po njegovim rečima, svaki fudbaler ima uspone i padove tokom karijere i nada se da će imati uspešan period u Crvenoj zvezdi. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 31.01.2017
20:16

Jeste, pomažu vam navijači iz vlade, FSS i sa terena gde obično imate trojicu, a protiv nas petoricu, a oni na tribini su smešni.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 31.01.2017
21:12

Tvoje trolovanje zaista nema granice. Svaki tvoj komentar je pun zavisti, ljubomore i mržnje. Stvarno, tužno i žalosno.

avatar
Tuesday, 31.01.2017
20:15

Kanga-Konga Kanga, Boakje-Boaće-Ričmond :D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 31.01.2017
19:50

U srpsku elitu došao je iz Italije da vidi kako Delije titulu slave.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 31.01.2017
19:18

Да га препородимо као Катаиа. Таленат увек остаје само треба вредно да се ради. Срећно момче и добро дошао међу најбоље у Србији.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 31.01.2017
19:02

bio je mnogo dobar u nekoj tamo latini 16 utakmica i 3 gola u drugoj italijanskoj ligi hahahahahahahahaahah

avatar
ZubA
Tuesday, 31.01.2017
19:12

Evo vam vas Boza napadac svetske klase igrao za Juve i City i prosto se nadavao golova kao ni jedan drugi napadac.

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 31.01.2017
19:00

cim taj nije ni sekund odigrao za juve sve je jasno

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 31.01.2017
19:11

objasnice vama sve ce da ti bude jasno :)