NHL zvezda posetila "Marakanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.07.2014.
19:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kanađanin srpskog porekla Milan Lučić u petak je posetio naš najveći stadion i razgovarao sa predstavnicima Crvene zvezde, kluba za koji navija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalskom klubu Crvena zvezda danas je u posetu došao momak koji u Kanadi i Americi uživa veliku popularnost, premda u Srbiji mnogi nisu ni čuli za njega.

Milan Lučić, član Boston Bruinsa, hokejaškog kluba iz NHL-a došao je u Srbiju na venčanje svog brata ali je iskoristio priliku da poseti stadion i klub za koji navija od malih nogu.

"Oduševljen sam! Nikad nisam bio na ovako velikom fudbalskom stadionu. Impresioniran sam onim što sam video u Zvezdinom muzeju, fascinantno je na jednom mestu imati toliko vrednih trofeja i drugih simbola prebogate istorije. Dobro znam kakva je ovde ludnica kad igra Zvezda i bilo bi super kad bih mogao da gledam neku utakmicu. Za sada to nije izvodljivo zbog sezone u NHL, ali jednog dana ću doći sigurno, da i sa tribina podržim klub za koji navijam od detinjstva" rekao je Lučić.

Roditelji jednog od najboljih hokejaša u NHL-u emigrirali su iz Srbije u Kanadu još pre 90. godine a Milan je rođen 1988. godine u istočnom Vankuveru.

Lučić je je drugi vrhunski sportista koji je u skorije vreme posetio "Marakanu" pošto je pre samo dva meseca isto učinio i Nikola Vučević, član NBA ligaša Orlanda.

Baš kao i Vučević i Lučiću je Zvezda poklonila dres kao uspomenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke