Nezadovoljni Đukić: "Postoji šesta brzina, a mi igramo u prvoj"

Autor: Pavle Knežević
subota 29.07.2017.
21:28
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana bio je zadovoljan jedino pobedom posle utakmice sa Javorom. Razume igrače, ali kaže da njegov tim ne sme da igra ovako kao danas.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić nije bio zadovoljan posle pobede njegovog tima nad Javorom iz Ivanjice, rekavši da je samo rezultat dobar.

"Jesmo pobedili, to je najbitnije, ali ne mogu da budem zadovoljan kako smo igrali. Razumem i uvek sam govorio da je teško igrati ove utkamice posle Lige šampiona, videlo se da je ekipa emotivno iscrpljena, da nije igrala dobro, ali nismo imali ni dobar stav, ni bili agresivni. Nema ništa korisno od ove utakmice osim pobede", rekao je Đukić novinarima posle meča.

Partizan je pobedio 2:1 u drugom kolu Super lige Srbije, ali je i Javor imao svoje šanse. Trener crno-belih je u najavi utakmice rekao da njegov tim ne bi smeo nikada da igra u drugoj brzini, pa je usledilo pitanje u kojoj brzini je danas bio.

"Pa tako, prva-druga. A već su izmislili i šestu, tako da ne mogu da budem zhadovoljan ekipom. Najbitnije je da smo pobedili i da nas loša igra nije ništa koštala. Moramo svaku utakmicu maksimalno da igramo angažovano. Nismo mi ni od koga bolji sa ovakvim stavom", rekao je Đukić.

U svojoj drugoj utakmici za Partizan gol je postigao Sejduba Suma.

"Najbitnije je da je postigao gol, što znači za njegovo samopouzdanje. Polako ga uvodimo u ekipu i očekujemo mnogo od njega u budućnosti", rekao je Đukić.

Everton i Leonardo nisu danas bili u protokolu zbog povrede, ali bi trebalo da budu spremni za sredu i utakmicu protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trener Javora Srđan Vasiljević rekao je da je plan bio da njegov tim izvuče nerešeno, ali nije bio nezadovoljan.

"Mogu da kažem da je utakmica zadovoljila superligaške apetite. Ona je na našem nivou. Mislim da smo zadovoljili i jedni i drugi. Mi smo imali svoje situacije koje nismo iskoristili. Nismo uspeli da dođemo do nerešenog rezultata, što nam je bio plan pre utakmice. Bilo je mnogo pozitivnih stvari, ali i mana, na kojima ćemo raditi. U svakom slučaju, očekujem mnogo lepih dana u budućnosti za Javor iz Ivanjice", rekao je Vasiljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mercedes
Monday, 31.07.2017
10:07

Zar nisi rekao da ste vi partizan?

avatar
Boban Jaksic
Saturday, 29.07.2017
23:42

Dok je Basaric bio tu imali su kondiciju a ,otkad se vratio Brankovic ne valja nista a,i disciplina nije dobra .

avatar
Boban Jaksic
Saturday, 29.07.2017
23:41

Basaric dok je bio u klubu imali su kondiciju za celu tekmu a kod ovog Brankovica ni za 60 minuta ,on je jednom oteran pa su ga sad opet vratili i opet ista slika .

avatar
Sunday, 30.07.2017
11:57

Koji Brankovic? Misa Filipovic je ponovo prvi kondicioni trener, nigde on nije ni isao nego su drugi bili glavni, taj covek je stalno zaposlen u klubu i svaki trener ga dobija ako ne dovede nekog svog za kondiciju.

avatar
Coaaa94
Saturday, 29.07.2017
22:30

Nisam pametan,da l' Nema(nja) Miletic ili Cirkovic,obojica losi za evropu,kod nas ce i proci nekako..nU napadu nista isto bez Lea,al' dobro nadamo se da ce Suma sto pre pokazati zasto je doveden..I nadam se da se ovakva igra od danas nece ponoviti,mora da se bori ,da se trci,videli ste Zvezdu protiv Sparte,prijatno iznenadjenje..Ako nastavimo ovako bojim se da cemo brzo biti u bodovnom zaostatku,i bez lige evrope..Ivice morao si stopera dobrog da dovedes,morao si..tu najvise skripi i to se videlo i protiv Olimpijakosa..

avatar
Blazer
Sunday, 30.07.2017
09:15

Miletić je daleko bolji na d.beku.....Ćirković igra bolje od Ostojića u ovih par utakmica

avatar
Andrea_Pirlo
Sunday, 30.07.2017
10:05

Kog bre Lea? Daj decko iskuliraj videli smo Lea sa Oly, decko je u fazonu nemoj meni da dodajes.

avatar
paok
Saturday, 29.07.2017
21:48

Djukica normalno da igraju u prvoj-drugoj kada nemaju snage. Ako prebace u jos jednu napred to je plafon. Nadam se da ja nisam jedini koji vidi da nemaju snage.

avatar
Sunday, 30.07.2017
07:35

Zato što hoće da igra u šestoj, a stavio pojedine igrače (Kosović i Jevtović) koji mogu do treće brzine i onda kad se oni umore bude prva-druga-prva.

avatar
Sunday, 30.07.2017
14:30

Kosović je igrao jednu ili dve utakmice za reprezentaciju pa je imao skraćeni odmor, došao na pripremama i odigrao poslednje dve utakmice i sada povezao pet utakmica na svaka tri dana i to igra ono što ne može (visok presing) i kako da ne bude odmoran. Njemu otkazuje telo, on je mnogo bolji igrač nego što pokazuje ali trenutno, sa ovom rotacijom i ovim zadacima u igri on ne može ni osnovne fudbalske elemente da izvede. Nije fizička priprema problem, problem su zahtevi koji su postavljeni od strane trenera, a nemogući za većinu igrača, problem je raspored igrača na terenu i što pokušavamo da igramo takav stil gde kada jedan ili dvojica zakažu u presingu ceo tim ispadne smešan tj. fizički nespreman.

avatar
paok
Sunday, 30.07.2017
13:22

Mene vise brine sto se brzo umaraju, posle 60 minuta konkretno Kosovic ne moze da da tacnu loptu na 5-6 metara.

avatar
Sunday, 30.07.2017
11:55

A vrlo cesto i rikverc.

avatar
Saturday, 29.07.2017
21:31

Postoje i knjige za citanje i obogacivanje sopstvenog recnika i fonda reci, a ti nasim igracima stalno govoris -opa, opa- kao da si na nekom vasaru ili kao da treniras klince. Kada se vise iznerviras, onda samo povisis ton, ali i dalje isto to koristis:-D Doduse, danas sam cuo i jednu tvoju psovku, video i jedno besno bacanje flase, a i ovo ti je vec najmanje druga javna kritika pulena koje vodis, napredujes svakoga dana u svakom pogledu:-)