''Neujednačen kriterijum na štetu Vojvodine...''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
11:02
Izvor: Sportske.net, Sport

Direktor takmičenja Vlada Bulatović otkrio je šta stoji u primedbi Vojvodine u zapisniku posle meča sa Partizanom u Humskoj. Takođe, ima još nezadovoljnih klubova - niški radnički, Donji Srem, Mladost.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako u Partizanu tvrdse da je njihova pobeda zaslužena i da je Petar Škuletić postigao regularan gol, o tome tek treba da se izjašnjava Sudijska komisija.

Vojvodina je, kako smo i objavili, podnela prigovor u zapisnik utakmice, a šta ta primedba sadrži, otkrio je direktor takmičenja Vlada Bulatović u izjavi za ''Sport''.

''Primedba na suđenje drugog pomoćnog sudije (Dalibor Đurđević) zbog ofsajd pozicije kod postignutog gola, kao i primedba na suđenje glavnog sudije (Nenad Đokić) zbog neujednačenog kriterijuma na štetu Vojvodine'',
prenosi Bulatović primedbe Novosađana.

A da u Vojvodini zaista smatraju da su arbitri imali neujednačen kriterijum, na njihovu štetu, potvrđuje i ironična izjava njihovog predsednika Upravnog odbora Zorana Šćepanovića, koji je između ostalog izjavio i kako se nada da su se ''sudije dobro zabavljale'' u Humskoj.

Takođe, i golman Vojvodine Vanja-Milinković Savić je i dalje ubeđen da je Škuletić bio u ofsajdu.

''U situaciji kod gola sam zaista bio iznenađen, jer sam smatrao da je bio ofsajd, što se i potvrdilo, a da sudija nije zaustavio igru'', ističe talentovani golman ''Lala''.

Ipak, on ne krije da je Škuletić dobro reagovao u toj situaciji i posle meča mu je čestitao na golu i pobedi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke