Neško zna kako se zaustavlja "Parni Valjak"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
19:00
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera lučanske Mladosti Nenad Milovanović podrobno je objasnio "recept" koji će njegova ekipa pokušati da primeni u Humskoj kako bi ostala nesavladana u duelu sa Partizanom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu gostovanjem aktuelnom lideru na tabeli Jelen Superlige.

Ekipa na čijoj klupi sedi Nenad Milovanović nalazi se u komfornoj zoni na tabeli pa će u duel sa Partizanom moći da uđe bez opterećenja.

"Partizan se nalazi u specifičnoj situaciji, budući da je na pet bodova razlike od Zvezde sa kojom igra posle nas. Oni su pod pritiskom da održe tu prednost pred večiti derbi, pokušaćemo da ugrozimo gol rivala iz kontri i polukontri" rekao je trener Mladosti Nenad Milovanović.

Strateg Mladosti veruje da ključ za dobar rezultat u Humskoj leži u zaustavljanju "udarnih igala" domaćeg sastava što neće biti nimalo lak zadatak.

"Ukoliko budemo uspeli da osujetimo njihove 'udarne igle' Drinčića, Babovića i Ilića možemo se nadati dobrom rezultatu" zaključio je Milovanović u izjavi "Tanjugu".

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Partizana i Mladosti iz Lučana zakazana je za nedelju, 19. april, od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke