Neshvatljiv propust - Znate li zašto Vlahović nije u protokolu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
18:22
Izvor: Sportske.net

Administracija fudbalskog kluba Partizan napravila je neobjašnjiv propust zbog kojeg trener Marko Nikolić danas na raspolaganju ima samo jednog napadača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana gostuju Vojvodini u okviru 18. kola, a šef stručnog štaba vicešampiona Srbije večeras računa na samo jednog napadača.

Sigurno vam je poznato da Marko Nikolić nije mogao da računa na suspendovanog Uroša Đurđevića koji je "pocrveneo" u duelu sa Napretkom, dok je Nikola Đurđić lakše povređen.

Prilikom objavljivanja sastava za večerašnju utakmicu ostalo nejasno šta je sa Dušanom Vlahovićem, a trener crno-belih otkrio je da se radi o administrativnom propustu.

"Mi smo ophrvani sa dosta kadrovskih problema, pre svega neigranjem Đurđevića i Milenkovića koji su standarnih u startnoj postavi. Osim toga, imamo i Nikolu Đurđića koji ima sitnih problema sa povredom, a sada i malog Vlahovića koji zbog nekih administrativnih problema, što je za mene neshvatljivo, neće moći da bude u protokolu" rekao je Marko Nikolić pred početak utakmice.

Mladom napadaču Partizana istekla je registracija i to je razlog zbog kojeg delegat večerašnje utakmice nije dozvolio da Dušan Vlahović bude u protokolu.

Ostaje zaista nejasno kako se administraciji crno-belih potkrala ovakva greška i to baš u trenutku kada je Marku Nikoliću preko potreban još jedan napadač.

Inače, nakon prvog poluvremena nema golova u derbiju Vojvodine i Partizana, a najbolju šansu je propustio Božinov koju možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
22:57
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
19:50

Nikolicu, izvini za ovo, a ne znam da li mi je smesnija ona plaketa za trenera Vojvodine ili ovakav propust, takve kikseve sebi ne bi dopustio ni Graficar:-)