Nesebičnost na delu - Tandem 'Tastić' doneo vođstvo Srbiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
21:15
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije stigla je do vođstva u Kišinjevu posle greške odbrane domaće selekcije koju je na pravi način iskoristio tandem Dušan Tadić - Filip Kostić.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Devetnaest minuta igre bilo je potrebno "Orlovima" da stignu do gola na gostovanju Moldaviji, a velike zasluge za taj pogodak imai štoper domaće selekcije.

Kapiten Moldavije Aleksandru Epureanu loše je prihvatio loptu na sredini terena što je Dušan Tadić na najbolji mogući način iskoristio.

Prvotimac Sautemptona oduzeo je loptu protivničkom igraču, stuštio se ka golu, a sve je pratio Filip Kostić koji se na vreme pojavio da ga Tadić uposli.

Kragujevčanin je ispratio akciju i sačekao asistenciju Dušana Tadića pa mu nije bilo teško da upiše drugi gol u novom kvalifikacionom ciklusu.

Podsećamo da je Dušan Tadić asistirao Filipu Kostiću kod prvog gola u meču sa Republikom Irskom pa možemo da kažemo da reprezentacija ima novi tandem koji smo krstili Tastić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_MajorLazer
Thursday, 06.10.2016
21:40

Barem se Srbija krilima moze pohvaliti ;)

avatar
Don Andres
Thursday, 06.10.2016
21:35

2 zaista sjajna igraca. kad bi se jos markovic vratio u zivot bilo bi dobro. sta je sa ljajicem? povreda? pavlovic uvijek ispred mitrovica. decko je pokretljiv. izvlaci se, odigrava uvijek je znatno brzi na lopti nego mitrovic.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.10.2016
21:34

nekako vodimo ali moldavci su nas u prvih 20 minuta ubili nisu pustali loptu pomislio sam da cemo izgubit