Nervozni "Romantičari" izgubili od Volina

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
17:09
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda poraženi su u pretposlednjem kontrolnom susretu na pripremama u Antaliji a duel sa Volinom obeležila je nervoza izabranika Dejana Đurđevića zbog čega je trener održao "bukvicu" svojim igračima posle utakmice.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Pretposlednju proveru na pripremama u Antaliji fudbaleri OFK Beograda imali su tokom prepodneva na terenu SC "Kremlina".

Protivnik "Romantičarima" bio je ukrajinski Volin iz Lucka a plavo-beli sa Karaburme upisali su poraz rezultatom 0:2 (0:0).

OFK Beograd: Čupić, Aksentijević, Antonov, Savić, Planić, Gajić, Zdjelar, Drazić, Paločević, Janković M, Jovanović

Ukrajinci su slomili otpor srpskog kluba početkom drugog dela igre ali će više od rezultata i igre ostati zabeležen visok stepen nediscipline koju su igrači pokazali na terenu.

Marko Janković je u prvom poluvremenu isključen zbog toga što je protivničkog igrača udario glavom a trener Dejan Đurđević okupio je ekipu posle utakmice kako bi upozorio igrače da takvo ponašanje neće biti tolerisano.

"Romantičari" će poslednju utakmicu na pripremama u Antaliji odigrati tokom popodneva a protivnik će im biti druga ekipa ruskog Zenita.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke