"Neraskidiva veza, Zvezda i studenti" - Lune kapiten sa studentima o regionalnoj ligi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.12.2016.
12:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U sklopu Zvezdine akcije, naziva pomenutog u naslovu, predstavnici našeg najtrofejnijeg kluba juče su razgovarali sa studentima Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

U ime kluba, studentima su se obratili predsednik Svetozar Mijailović, poslovni direktor Stefan Pantović, kao i fudbaleri Aleksandar Luković i Zoran Rendulić.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu, ističe se da je razgovor obeležila prijatna atmosfera, a da su predstavnici Crvene zvezde ''na duhovit i interesantan način'' odgovarali na sva pitanja studenata.

Poslovni direktor Stefan Pantović je govorio o novim tehnologijama koje bi mogle da se primene i unaprede rad kluba. S tim u vezi, u planu su pilot projekti koje razrađuju studenti Elektrotehničkog fakulteta, a koji bi trebalo da bude testiran u Zvezdinoj omladinskoj školi.

Kapiten Aleksandar Luković se osvrnuo na aktuelnu temu mogućeg formiranja Regionalne lige i izneo stav da bi takva liga poboljšala kvalitet fudbala, da se ovaj sport igra zbog navijača i da ukoliko gostujući navijači ne bi mogli da prisustvuju svim utakmicama čitava ideja gubi smisao.

Takođe, bilo je reči i o radu marketinga kluba, omladinskoj školi, skauting službi.

''Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da posećuje fakultete Univerziteta u Beogradu i približi se bazi iz koje je nastala - studentima'', zaključuju na Zvezdinom zvaničnom sajtu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 13.12.2016
19:36

Da, pa poznato je da su studenti maturanti osnovali zvezdu, oni su studirali od 1941-1945 u jedno u najlepših doba naše države i kad su se stekli diplome 1945. prvo što su uradili osnovali su zvezdu. Dokle ćete više da lažete i to potpuno besmisleno. Koji studenti u martu 1945. dok je Drugi svetski rat još uvek trajao?!

avatar
Wednesday, 14.12.2016
09:57

Nasi su (ot)isli i na doktorske studije (u Japan) pa su zavrsili studiranje 7 meseci kasnije, a doktorska disertacija im je bila osnivanje Partizana:-D

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 13.12.2016
17:42

Bazi iz koje je nastala?SKOJ ,OZNA,UDBA...kao šato studenti...smehotresna olimpijada.