Nepoznata bolest napala travu na stadionu Smedereva!?

  • 27. avgust 2012.

  • 22:29

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

Pored svih problema sa kojima se suočavaju superligaški klubovi, Smederevci ovih dana imaju i jedan više, pa će u sledećem kolu najverovatnije biti domaćini u - Požarevcu.


Foto: fksmederevo.com
Fudbaleri Smedereva ovih dana se suočavaju sa mogućnošću da sledeću utakmicu kao domaćini ne odigraju na svom terenu.

Naime, prema poslednjim informacijama, travu na njihovom stadionu napala je za sada ''misteriozna'' bolest, pa će, po svoj prilici, susret četvrtog kola Superlige protiv Novog Pazara odigrati u Požarevcu.

Obzirom na to kako su prošli u prvoj utakmicina svom terenu ove sezone (0:5 protiv Javora), možda bi na sve ovo mogli da gledaju i sa vedrije strane...


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Izjava dana

Hvala Junajtedu, velika je čast, ali moja veza sa Borusijom je neraskidiva u ovom trenutku...

Jirgen Klop

Jirgen Klop

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...