Neovlašćeni revizori obračunavali Partizanov dug?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Predstavnici vicešampiona Srbije u četvrtak su obavestili javnost o visini dugovanja FK Partizan ali se posle svega istinitost navedene cifre dovodi u pitanje ukoliko se uzme u obzir da svođenje računa nije izvršila ovlašćena revizorska kuća.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan zasedao je u četvrtak povodom finansijskog izveštaja koji je podnela revizorska kuća "Vaskons JVP". Pomenuta revizorska kuća svodila je račune u prethodnih mesec i po dana i došla do zaključka da Partizan duguje 14.873.000 evra.

Tu informaciju u četvrtak su potvrdili članovi Upravog odbora čime je stavljena tačka na priču oko visine ukupnog duga FK Partizan ili se nama učinilo da je tako.

Nakon što je FK Partizan obelodanio ime revizorske kuće koja je izradila finansijski izveštaj oglasio se generalni sekretar Komore ovlašćenih revizora i konstatovao da preduzeće "Vaskons JVP" nije ovlašćena revizorska kuća kao i da direktor Duško Vasiljević nema licencu revizora.

"U registru ovlašćenih revizora ne postoji preduzeće 'Vaskons JVP', niti postoji ovlašćeni revizor sa licencom po imenu Duško Vasiljević" potvrdio je "Novostima" Boško Vidaković.

Generalni sekretar Komore ovlašćenih revizora reagovao je kako navijači Partizana i javnost ne bi bili dovedeni u zabludu navođenjem da je finansijski izveštaj vezan za dugovanje trofejnog kluba izradila ovlašćena revizorska kuća.

Da li na ovaj način pomenuti finansijski izveštaj biva osporen nije poznato a navijači Partizana mogu da se nadaju da klub zaista duguje "samo" 15 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bender
Friday, 20.02.2015
23:01

Informacija za bracu Grobare,blizu smo dovodjenjea generalnog sponzora i to bi trebao biti jedan poznat americki brend!

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 21.02.2015
00:43

Vec je bila ta vest danas, ali hvala na informaciji:-D