Nenad Milijaš - Odlazi u Tursku, srce ostaje u Zvezdi...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.08.2014.
00:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Utakmica protiv Vojvodine u Novom Sadu bila je poslednja u dresu Crvene zvezde za kapitena ove ekipe Nenada Milijaša, koji se još jednom pobedom oprostio od voljenog kluba. Ali, priznaje da mu je veoma teško zbog toga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, Nenad Milijaš karijeru nastavlja u turskoj Manisi, a posle meča je novinarima potvrdio da će u novi klub otputovati već u utorak.

Njegovim odlaskom Zvezda će biti značajno oslabljena na sredini terena, imajući u vidu sjajnu formu koju je Milijaš demonstrirao na startu nove sezone.

Večeras u Novom Sadu nije uspeo da postigne još jedan gol, ali što je za njega i njegove dosadašnje saigrače najvažnije, Zvezda je nastavila seriju pobeda.

Milijaš smatra da se njegov odlazak neće negativno odraziti na rezultate crveno-belih u nastavku sezone, pogotovo što je Zvezda registrovala desetoricu novajlija, pa će trener Lalatović imati dovojan izbor igrača na svim pozicijama.

''Drago što smo danas zabeležili pobedu, mislim da je utakmica bila lepa za oko, da smo i mi i Vojvodina igrali dobar fudbal iako je viđen samo jedan gol. Imali smo još prilika, ali i naš rival nije bio bez šansi, i na kraju mislim da je realno što smo slavili sa jednim golom razlike'', izjavio je Milijaš.

A kad je u pitanju odlazak iz Zvezde, Milijaš priznaje da rastanak od voljenog kluba teško podnosi, pogotovo posle večerašnjeg geste njegovih saigrača, koji su ga na rukama nosili dok su navijači skandirali njegovo ime.

''Mnogo mi je teško, jer kada sam dolazio, kada sam se vratio u Zvezdu, cilj mi je bio da osvojim titulu i da doživim ovo što mi se danas desilo. Najverovatnije odlazim u utorak, ali ću narednih dana, u nedelju ili ponedeljak, moći da kažem nešto više o tome. Ubeđen sam da moji saigrači mogu i bez mene da ponove uspeh iz prethodne sezone'', poručio je Milijaš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke