Nemci poslali ponudu za Grujića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.06.2015.
10:18
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je lani kroz baraž osigurala opstanak u Bundesligi uputila je zvaničnu ponudu za Marka Grujića na adresu vicešampiona Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Marko Grujić (19) u ponedeljak je sa reprezentativnim drugovima proslavio titulu prvaka sveta, u utorak se javio svom razrednom starešini, a već za koji dan mogao bi da spakuje kofere i krene ka zapadnoj Evropi.

Svojim potencijalnom iskazanim u prethodnoj sezoni a potom i na Mundijalitu na Novom Zelandu mladi vezni fudbaler zavredio je pažnju klubova kao što su Roma i Porto ali i jedan nemački velikan.

Klub koji nikada nije ispao iz Bundeslige a u sezoni 1982/1983 okitio se i titulom prvaka Evrope, već je poslao zvaničnu ponudu na adresu Crvene zvezde.

Hamburg je za Marka Grujića ponudio 1.5 miliona evra što je suma koja u datom momentu ne zadovoljava čelnike Crvene zvezde. Operativci vicešampiona Srbije veruju da bi za Marka Grujića mogli da dobiju između 2 i 2.5 miliona evra.

Kada se uzme u obzir da je talentovani vezni fudbaler privukao pažnju Porta, jasno je da u Zvezdi imaju taj "luksuz" da mogu da sačekaju razvoj situacije i eventualnu unosniju ponudu.

U takvoj konstelaciji stvari Hamburg bi mogao da poveća ponudu a onda bi priča verovatno otišla u pravcu realizovanja transfera.

Podsećamo da je Marko Grujić krajem minule sezone a pre Svetskog prvenstva na Novi Zeland potpisao novi trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 24.06.2015
18:55

Pa eto, zatrazite 2 miliona i mozda cemo i dobiti, ali nemojte samo da glumite nedodirljive kao sa Mladenovicem, Lazovicem, Vesovicem i svim ostalim igracima koji su mogli biti prodati pa smo na kraju jos mi morali da platimo kada su odlazili iz kluba. Vecini igraca, ako ne i svima dugujete pare i niste u poziciji da glumite ludilo.

avatar
Wednesday, 24.06.2015
16:31

Nasi klubovi posluju ko da ce mu cena padati vremenom, nadam se da ce ga zadrzati i naredne sezone, pa nije se ni u Zvezdi naigrao a moze sledece da kosta i vise.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 24.06.2015
14:31

Ispod 4-5 m ni jednog od ove petorice ne dajte. Oni su mladi,extra talentovani,nemaju ogromna primanja i najbitnije vole Zvezdu.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 24.06.2015
14:00

Miha patriota,hrvatima nudi 12 miliona za onog klinca a svojoj Zvezdi hoce da otme golmana ispod cene.. Bravo! Grujic se jos nije dokazao,zato treba sacekati kvalifikacije,javice se sigurno ozbiljniji klubovi sa ozbiljnijim ponudama i namerama!

avatar
Bata
Wednesday, 24.06.2015
13:35

Marko srećno gde god bio

avatar
Capitano
Wednesday, 24.06.2015
12:52

Treba da traze za njega 2.5m i 20% od sledece prodaje, ili cisto 3m.

avatar
Skauzelija 86
Wednesday, 24.06.2015
12:18

Jović, Rajković, Ristić, Grujić, Jovanović itd. su nam prilika da se malo izvadimo iz bunara. Zapravo, Zvezda svake godine treba da izbacuje po par perspektivnih omladinaca od čije prodaje bi klub funkcionisao, a na svakih par godina i igrača koji može da se proda za 7-10 miliona. Mi smo to mogli da radimo svih ovih godina, medjutim, bili smo svedoci toga da nam veliki talenti odlaze ili za siću ili odlaze bez odštete zbog nekih svadja ili čak budu otpuštani kao netalentovani.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 24.06.2015
11:48

bez 5 miliona u ovom trenutku ne pustati...

avatar
Wednesday, 24.06.2015
12:03

zvezda nije u mogucnosti da to uradi zbog svoje finansiske situacije,da je Dinamo u pitanju onda daaaa.ali posto nije bolje da prihvate nego da posle prodju kao za Lazovicem.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 24.06.2015
13:38

neka prodaju Kovacevica i Pavicevica plus Parkera neka uvale i neka uzmi neku sicu kojom bi platili dugove za plate a onda ne moze da prodju kao sa Lazovicem, jer svi ovi igraci imaju ugovore, ako im se ne duguju plate onda su sigurni i mogu da traze mnogo vise, ako ne ove onda sledece godine, cena sama ima da im poraste...

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 24.06.2015
11:08

Sta je bre ovo,rasprodaja?! Momci se okitili titulom svetkog prvaka a velikani se cenkaju za sicu?! Gruja je produzio ugovor tako da Zvezda moze i MORA da podigne cenu! Kakvih crnih 2.5 miliona?! Milan za Rajka nudi 3 miliona,Hamburg za Gruju 2 miliona.. Da ti,velikani,zaista zele ove igrace doveli bi ih za po 5 miliona i ne bi brinuli (kao sto su to uradili Barsa i Real sa Halilovicem/Odegardom)! Ako im je mnogo,neka lepo Milan dovede golmana iz Italijanske U20 reprezentacije a Hamburg veznog iz Nemackog U20 tima koji je ispao od Malia u polufinalu i gotova prica! Sad ne treba zuriti,idu kvalifikacije,dolazice skauti.. Mozda kroz mesec dana dodje i mnogo bolja ponuda iz nekog zainteresovanijeg kluba koji bi ponudio i procente u nedostatku novca! Isto vazi i za Partizan i Zivkovica! Kad je Halilovic mogao da ode za 15m igrajuci samo za Dinamo u HNL,moze i Partizan da uzme bar 10 miliona za svetskog prvaka!

avatar
jv
Wednesday, 24.06.2015
13:44

Zivkovic je vec prodan za 1.5,ovaj mali je potencijal,ali ga treba prodati za 2.5,Rajkovic je vec druga prica,za njega se moze uzeti puno vise. Kad nasi mladi igraci budu pozivani u A selekciju umjesto Toletovih pulena postizace puno visu cenu.

avatar
IggY Rs
Thursday, 25.06.2015
15:44

Sve je to u teoriji lepo sto ti kazes i ja se slazem sa tim ali realnost je drugacija. Realnost je da grcamo u dugovima, da se nema ni za plate igracima i da svi to znaju.I onda namerno zatezu. Mi smo u jako nezavidnoj situaciji i mozda je boljei vrabac u ruci nego golub koji je mozda na grani a mozda i odleti. Seti se Lazovica, zatezali smo i nismo ga dali za 4 milke Salcburgu, otisli mu ligamenti, otisao za dzabe. Masa njih je prosto pukao film i zatrazilo papire a mogli smo da uzmemo kintu za njih pre toga.Ja seslaem sa tobom. cifre od 1,5-2 miliona su smesne i ne smemo ih davati za te sume ali sve sto predje tri milke je vrabac koga i te kako treba da stegnemo.

avatar
ruud gullit
Wednesday, 24.06.2015
11:06

Prodavati talentovanu decu sa 18-19 godina za mene je skandalozno. Pa napravi dobar tim, ulozi u par iskusnih igraca, igraj recimo LE pa ih prodaj posle za po 7-8 miliona.

avatar
Wednesday, 24.06.2015
16:35

Kad bi oni igrali LE za Zvezdom Partizanom, Cukom i ostalima oni bi otisli i za 20 000 000 sad samo sto ne mogu jer ovi nasi pordaju cim dobiju prvu ponudu to su culi u Evropi i sa salju ovako smesne cene ako im prodje dobice dobre igrace, ako se ovi pogube boli ih uvo jer nisu dali nista za njihove standarde.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 24.06.2015
16:41

Jeste kad bi ti mogao da objasnis toj deci da je bolje i za njih i za klub da ostanu dok ne profilisu ime i ne sazre kao fudbaleri. Ali shvati i njih, kako da veruju klubu kad vide sta je uradjeno sa Lazovicem koji je imao 100% poverenje u Zvezdu i pustio ih da se brinu za njegovu karijeru? Pa decko koji je podjednako dobar kao Ljajic je camio u ligi koju je prerastao jos pre 3 sezone i na kraju odlazi bez obestecenja, a moglo je za njega da se uzme i 7 miliona u svoje vreme... Nije sve do te dece, nego do nesposobnosti uprave i alavosti menadzera ili roditelja koji ih savetuju...

avatar
Samo CZV
Wednesday, 24.06.2015
10:54

Grujica nikako ne treba prodavati ove sezone.Decko jos nije dobio ozbiljnu sansu u prvom timu i treba sacekati.Misim da ce mu Grof dati sansu i imace priliku da pokaze svoj potencijal,a cena ce mu samo rasti.Sledeca je Markova sezona!!!

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 24.06.2015
10:39

Joj sta rade ovi lesinari od Zvezde, tuzno... Dokle su dopustili da klub dodje, u poslednjih 10 godina su proustili jedno 20-25 miliona prihoda. Sto zbog onih koji su napustili klub za dz, sto zbog onih koji su prodati po diskontnoj ceni. Kad svi znaju u cemu se nalazimo i samo kruse oko ovih klinara kao hijene.

avatar
indija durot
Wednesday, 24.06.2015
10:25

Nije toliko bitno dal je 2 ili 2 ipo.Po meni je mnogo bitnije kad se prodaju mladi da se dobije i recimo 20 posto od sledeceg transfera,sto nekad moze biti i vise od cifre koju je tim dobio na ruke..E tu se vidi da nasi rukovodioci gledaju samo kratkorocno i za svoj dzep