Nemanja Mihajlović - Zaobilaznim putem do Partizana

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.09.2015.
11:33
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od igrača na čijem dolasku su insistirali crno-beli u letnjem prelaznom roku je i Nemanja Mihajlović iz Rada. Za razliku od nekih drugih, njegov transfer je na neki način ipak realizovan.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Partizan je posle dosta muka i protivljenja čelnika Rada, uspeo poslednjeg dana prelaznog roka da postigne dogovor sa mladim napadačem ''Građevinara'' Nemanjom Mihajlovićem.

Podsetimo, problem je nastao jer su u upravi Rada ostali pri čvrstom stavu da ''večitim rivalima'' ne prodaju svoje igrače, ali se Partizan ipak snašao uz pomoć svoje filijale - ''Teleoptika''.

Praktično je Rad prodao ovog igrača ''Optičarima'', a Partizan je za taj posao izdvojio 200.000 evra, prenosi današnji ''Sport''.

Mihajlović će tako do zime nastupati za Telepotik, a tek na proleće bi Partizan konačno mogao da računa na ovog igrača, pošto ga crno-beli nisu licencirali za jesenji deo sezone.

Ovom ''transfer-gimnastikom'' Partizan je uspeo da obezbedi dolazak talentovanog fudbalera, doduše uz par meseci zakašnjenja, a Rad je, bar na prvi pogled, ostao pri svom ranijem čvrstom stavu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke