Nemanja Mihajlović otkrio zašto je Leonardo vikao na njega! Kako se danas slažu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.02.2017.
23:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi fudbaler Partizana ove zime nagoveštava povratak u nekadašnju formu, posle veoma loše jeseni. Mnogi su spekulisali i o njegovom lošem odnosu sa Brazilcem Leonardom, šta je istina od svega toga?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iza Nemanje Mihajlovića je blistavo proleće i očajna jesen, a sudeći prema partijama koje prikazuje na aktuelnim zimskim pripremama, crno-beli bi mogli ponovo u njemu da dobiju ogromno pojačanje.

U izjavi ''Novostima'', on priznaje da je jesenas bio pod velikim psihološkim opterećenjem koje je sam sebi nametnuo, ali veruje da je taj problem sada iza njega.

''Malo sam se više opteretio stvarima o kojima nije trebalo da razmišljam. Stalno sam mislio da moram nešto da uradim. Pokušavao sam da se spustim, ali me držalo razmišljanje ja moram, moram da dajem golove, moram da asistiram. Sam sebe sam gušio...'', izjavio je Mihajlović.

U finišu prelaznog roka umalo je otišao u inostranstvo, s obzirom da su se na njega interesovali i Štutgart i Sent Etjen i Đenova, a Mihajlović otkriva da su Nemci bili najkonkretniji.

''Najozbiljnija priča je bila za Štutgart. Ne bih se bunio ni za jedan, ali kad bi mi dali da biram odlučio bih se za Nemce''
, otkriva Mihajlović.

Početak prolećnog dela sezone obeležiće novi ''večiti derbi'', a iz prethodnog se još uvek pamti njegov verbalni duel sa Leonardom. Nekoliko meseci posle tog derbija, Mihajlović otkriva u kakvim je danas odnosima sa Brazilcem.

''Ne, nemamo nas dvojica nikakav problem. Na derbiju se drao na mene, a zna se ko može da se dere, samo stariji igrači, ni ja nemam to pravo. Verovatno je to radio zbog publike. Sve je normalno među nama'', objasnio je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Monday, 06.02.2017
15:49

Za tebe je Leonardo Ronaldinjo iz mladjih dana

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
00:47

Zbog publike, ej. Decko, tek godinu (i po) dana si kod nas i vec se opasno tripujes da si neko i nesto, cak i kroz ovu izjavu si fino provukao da mislis da si jako bitan!