Nema straha od Sampdorije, ''Lale'' jedva čekaju meč!

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2015.
16:58
Izvor: Beta

Iz redova Vojvodine stižu uveravanja da će ekipa Zlatomira Zagorčića igrati na pobedu u sutrašnjem meču kvalifikacija za LE protiv Sampdorije.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Stanisavljević rekao je danas da će se njegova ekipa truditi da igra svoju igru protiv Sampdorije.

"Gledali smo snimak, ali ne znamo tačno šta da očekujemo od Sampdorije. Igraćemo svoju igru. Idemo na pobedu, bez straha", rekao je Stanisavljević novinarima u Torinu.

Vojvodina će sutra gostovati Sampdoriji u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Utakmica će se umesto u Đenovi, gde se renovira teren, igrati u Torinu, a Stanisavljević je kazao da se nada punom stadionu u gradu u podnožju Alpa.

"Lepo će biti igrati, posebno u Torinu. Nadam se da će biti odlična atmosfera i pun stadion. Jedva čekamo utakmicu", kazao je krilni fudbaler novosadske ekipe.

Vojvodina je imala nekoliko teških gostovanja na početku sezone, a poslednje Radniku u Surdulici, u srpskom prvenstvu, gde je novosadska ekipa od 0:2 došla do boda.

"Nadigrali smo ih u Surdulici, iako smo prvih 15 minuta bili uspavani. Trebalo bi polako da se naviknemo na gostovanja ako želimo da prođemo Sampdoriju", rekao je Stanisavljević.

Utakmica u Torinu igraće se sutra od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
firmas1989
Wednesday, 29.07.2015
17:21

Igraj Voso, rasturi ih sve, mi smo uz tebe i bodricemo te, pesma nasa tebi daje krila, jer mi smo tvoja najvernija firma...Ajmo VOSO!!!